Premiere cinema


Ferdinand (2017)
Regia: Carlos Saldanha. Actori: Kate McKinnon, Daveed Diggs, Miguel Ángel Silvestre. Ferdinand este taur foarte calm si visator care este capturat si luat de langa familia sa.
Father Figures (2017)
Regia: Lawrence Sher. Actori: Owen Wilson, J.K. Simmons, Christopher Walken, Glenn Close, Ving Rhames, Ed Helms.
The Greatest Showman (2017)
Regia: Michael Gracey. Actori: Zendaya, Rebecca Ferguson, Hugh Jackman, Zac Efron, Michelle Williams. The Greatest Showman on Earth prezintă povestea lui P.T. Barnum, showman american, fondator al circului ambulant care a ajuns cunoscut în întreaga lume sub numele de Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus.

Mullewapp - Eine schöne Schweinerei (2016)
Regia: Theresa Strozyk. Actori: Carolin Kebekus, Michael Kessler, Axel Prahl, Ralf Schmitz.
Wonder (2017)
Regia: Stephen Chbosky. Actori: Jacob Tremblay, Owen Wilson, Izabela Vidovic, Julia Roberts, Mark Dozlaw, Rukiya Bernard. Bazat pe bestseller-ul omonim, filmul „Minunea” transpune pe marile ecrane povestea emoţionantă a lui August Pullman, un copil diferit, dar cu o inimă uriaşă. Pentru că s-a născut cu un chip diferit, a fost ferit de sistemul public de învăţământ, însă acum Auggie se încăpăţânează să intre în clasa a V-a la o şcoală publică, unde va deveni un fel de erou pentru colegi. În timp ce familia, noii colegi şi întreaga comunitate se trăduieşte să-l trateze cu înţelegere şi compasiune, băiatul porneşte într-o misiune extraordinară care îi va uni pe toţi şi le va demonstra cum o persoană nu se poate alinia normelor atunci când este născută să se remarce.
Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)
Regia: Jake Kasdan. Actori: Dwayne Johnson, Karen Gillan, Kevin Hart, Missi Pyle, Bobby Cannavale, Jack Black. În noul film Jumanji: Aventura in junglă, jocul se schimbă întrucât patru prieteni extrem de diferiţi sunt de data aceasta absorbiţi în lumea jocului Jumanji. Atunci când descoperă pe o veche consolă video un joc pe care nu-l mai încercaseră, cei patru se hotărăsc să joace şi sunt imediat absorbiţi în decorul de junglă al jocului şi în avatarurile pe care şi le alege fiecare.

Fifty Shades Freed (2018)
Regia: James Foley. Actori: Dakota Johnson, Tyler Hoechlin, Jamie Dornan, Luke Grimes, Max Martini. Ultima parte a trilogiei "Fifty Shades of Grey".


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje