Nunta muta (2008)


Cronica Nunta muta

Film: Nunta muta

Film: Nunta muta

Dupa n filme despre ultimii ani de comunism sau despre revolutie, aproape ca ne asteptam ca orice pelicula romaneasca sa fie dedicata aceluiasi subiect; sincer, ne-am cam saturat. ...

citeste toata cronica|11 Noiembrie 2008

Trailer Nunta muta

Acest film este in urmatoarele colectii

Se incarca

Recomandari de filme similare

Se incarca

1 comentariu

Nunta muta
Gabi
#1 -

nunta muta

Am vazut deabea azi filmul, la Scala, dupa ce am asteptat sa fim macar 2 spectatori. Am fost 3. Nu am gasit multe comentarii despre acest film, spre deosebire de filmele americane, vizionate, gustate si comentate cu sarg chiar daca sunt shtifturi. Dar sunt porcarii americane si atunci sunt consumate cu entuziasm. Mi se pare trist ca lumea nu merge la filmele romanesti. Este adevarat ca unele sunt proaste, ca sonorul este, deobicei, deficitar, dar ce bucurie sa-i vezi pe dragii, minunatii nostri actori.
Revenind la "Nunta muta", consider ca este un film mare,cu un scenariu minunat, cu actori extraordinari, fiecare pe bucatica lui de rol sau de aparitie, cu scene extraordinare, cu o coloana sonora remarcabila, pe scurt un film care te marcheaza si care ar trebui re-, re-, re-dat pe posturile TV. Nu cred ca toti romanii urmaresc doar meciuri si emisiuni de divertisment. Duceti-va fratilor la Nunta muta, cautati-l pe unde mai ruleaza!

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje