Trailerul sezonului 2 din "Narcos" promite un razboi total

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

La sfarsitul primului sezon din ”Narcos”, serial Netflix bazat pe fapte foarte reale, il gaseam pe Pablo Escobar reusind sa scape (din nou) din mana autoritatilor columbiene. Daca e sa ne luam dupa trailerul sezonului 2, care tocmai a aparut, se pare ca actiunea va fi reluata exact din acest moment, in care lucrurile devin foarte serioase. Toata lumea vrea sa puna mana pe Pablo, ceea ce se va lasa cu un razboi total.

maxresdefault.jpg

Construit in jurul tagline-ului ”Cine l-a ucis pe Pablo?”, sezonul 2 pare a fi construit in jurul a 4 puncte de vedere: ii avem pe de-o parte pe baietii de la Antidrog, pe cei din cartelul din California, grupul ”Los Pepes”, care vrea sa-l matraseasca si nu in ultimul rand, o aripa a Politiei Columbiene. Cumva, toti vor sa-i faca cam acelasi lucru.

71415755_NARCOS-xlarge_trans__gsaO8O78rhmZrDxTlQBjdGtT0gK_6EfZT336f62EI5U.jpg

Wagner Moura il interpreteaza in continuare pe protagonist, iar Boyd Holbrook si Pedro Pascal (care l-a jucat pe Oberyn in Game of Thrones) sunt cei doi agenti anti-drog aflati pe urmele lui. Cine va supravietui dintre ei, ramane de vazut.

4866e9b0-3e07-0133-0a21-0e76e5725d9d.jpg

Din fericire, asteptarea nu ne va tine foarte mult in suspans, pentru ca sezonul 2 din ”Narcos” va incepe pe 2 septembrie:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje