Top 5 : Seriale de animatie alternative

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Serialele de animatie pentru adulti sunt un guilty pleasure al multora dintre noi - de consumat intr-o seara lenesa cu chipsuri, a doua zi dupa o petrecere prea lunga, cand mergem acasa de sarbatori sau cand procrastinam fara nicun simt de raspundere.

Nu putem sa negam ca o parte din farmecul glumelor care au consacrat seriale precum The Simpsons, South Park, Family Guy si American Dad, a cam disparut cu timpul, scenaristilor le-a obosit condeiul si noi am mai crescut putin si am devenit un public dificil. In timpul in care am fost ocupati sa binge watch aceste seriale au aparut seriale noi de animatie. O lista de 5 seriale alternative, care poate au trecut pe langa unii dintre voi.

Bojack Horseman (2014)- serial Netflix, majoritatea personajelor sunt ilustrate prin animale. E despre o fosta vedeta a anilor 90' care acum traieste din drepturi de autor, un cal alcoolic si depresiv. Ceea ce apreciem la acest serial este ca e foarte bine scris si ca are din cand in cand elemente de regie care demonstreaza ca intentia artistica depaseste animatia simpla, funny.

Animals (2016), serial original HBO- prezinta diferite fire narative care se interesecteaza din cand in cand. Personajele sunt mai multe specii de animale, ilustrand, intr-un mod tezist diverse situatii sociale. Conventia in Animals, e ca animalele pot vorbi, iar oamenii scot niste sunete irecognoscibile.

Rick and Morty (2013) inspirat din Back to the Future, urmareste aventurile lui Rick, un om de stiinta care poate sa calatoreasca prin galaxie impreuna cu  nepotul sau, mai naiv, Morty. Fanii lui Christopher Lloyd o sa-l placa pe Rick, dar cu siguranta e nevoie de oarecare cinism pentru a deveni fani Rick and Morty.

Ugly Americans (2010) are loc intr-un viitor in care exista posibilitatea imigratiei interplanetare, iar noii cetateni trebuie sa treaca printr-un proces de integrare. E o analiza destul de intransigenta a societatii americane.

Archer (2011) e un serial politic incorect, misogin, spre un agent secret chipes, alcoolic, pentru care normele sociale nu se aplica. Trebuie sa ai un simt al umorului destul flexibil catre grobian ca sa te amuze Archer. Warning: Catodata se duce prea departe.

 
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje