The Get Down, un nou serial Netflix despre adevaratul hip-hop de Bronx

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Vinyl a lasat un mare gol in viata noastra de telespectatori. HBO a anulat serialul muzical produs de Martin Scorsese si Mick Jagger, inspirat din industria muzicala a anilor '70.

Am crezut ca vom mai avea mult de asteptat pana la alt serial pe ritmuri, pana cand Netflix a anuntat The Get Down, despre viata si arta din Bronx, cu accent pe productiile muzicale, absolut legendare, ale timpului.

1469462724-syn-esq-1469457497-tgd-101-04273rc1.jpg

Bronx-ul in sine are o alura plina de misticism, acest hood rau famat e cunoscut prin numarul crescut de imigranti, violenta, dar si ca unul din cele mai puternice hub-uri creative underground, geneza hip-hopului adevarat, o bucatarie plina de suflet si nu numai.

Regizat de Baz Luhrmann (dupa o dezvoltare intensa de peste 10 ani de zile)–produs de Catherine Martin, MC Nas si Grandmaster Flash, serialul are loc tot anii 70', dar intr-o realitate complet diferita.

Cu Justice Smith (Paper Towns), Shameik Moore (Dope), Jaden Smith (The Karate Kid), Giancarlo Esposito (Breaking Bad), serialul ne promite dans, razvratire, droguri, arme si adevarata instorie a hip-hopului.

#goosebumps

Serialul va avea premiera pe Netflix pe 12 august.
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Care este trilogia preferata?
|Rezultate|Alte sondaje