The Get Down, un nou serial Netflix despre adevaratul hip-hop de Bronx

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Vinyl a lasat un mare gol in viata noastra de telespectatori. HBO a anulat serialul muzical produs de Martin Scorsese si Mick Jagger, inspirat din industria muzicala a anilor '70.

Am crezut ca vom mai avea mult de asteptat pana la alt serial pe ritmuri, pana cand Netflix a anuntat The Get Down, despre viata si arta din Bronx, cu accent pe productiile muzicale, absolut legendare, ale timpului.

1469462724-syn-esq-1469457497-tgd-101-04273rc1.jpg

Bronx-ul in sine are o alura plina de misticism, acest hood rau famat e cunoscut prin numarul crescut de imigranti, violenta, dar si ca unul din cele mai puternice hub-uri creative underground, geneza hip-hopului adevarat, o bucatarie plina de suflet si nu numai.

Regizat de Baz Luhrmann (dupa o dezvoltare intensa de peste 10 ani de zile)–produs de Catherine Martin, MC Nas si Grandmaster Flash, serialul are loc tot anii 70', dar intr-o realitate complet diferita.

Cu Justice Smith (Paper Towns), Shameik Moore (Dope), Jaden Smith (The Karate Kid), Giancarlo Esposito (Breaking Bad), serialul ne promite dans, razvratire, droguri, arme si adevarata instorie a hip-hopului.

#goosebumps

Serialul va avea premiera pe Netflix pe 12 august.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje