Sezonul 7 din Game of Thrones va incepe mai tarziu si va avea mai putine episoade

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cei care abia asteapta sa vada ce urmeaza sa se intample in GOT vor trebui sa rabde mai mult decat era in plan, pentru ca sezonul 7 va incepe in cursul verii anului viitor si nu in luna aprilie, asa cum a fost cazul pana acum. Mai mult, noul sezon va avea 7 episoade in loc de 10.

giphy__1_.gif

HBO a anuntat si ca noul sezon va fi filmat in locatii din Irlanda de Nord, Spania si Islanda. Au trecut doi ani de la ultimele filmari realizate de echipa Game of Thrones in Islanda, in locatii folosite pentru scenele de la nord de Zid, pe cand Jon Snow se afla in tabara salbaticilor condusi, pe atunci, de Mance Rayder, regele de dincolo de Zid.

Motivul intarzierii sezonului 7 este cel de care va povesteam acum cateva saptamani si anume...ca nu vine iarna

Acum, cand iarna a sosit in sfarsit in 'Game of Thrones', producatorii executivi David Benioff si D.B. Weiss au ajuns la concluzia ca ar fi mai bine pentru atmosfera serialului daca ar incepe filmarile putin mai tarziu decat de obicei, cand vremea se va schimba. In locul lansarii traditionale a noului sezon in cursul primaverii viitoare, o vom muta in cursul verii pentru a avea timp sa terminam filmarileā€, a declarat Casey Bloys, directorul de programe de la HBO.

tumblr_oa7s8bZRDV1v5l17lo1_500.gif

Incepem putin mai tarziu filmarile pentru ca la finalul sezonului 6 am anuntat ca 'a venit iarna' si evident ca vremea frumoasa, de vara, nu ne mai ajuta deloc", au explicat si cei doi producatori executivi. De obicei filmarile pentru sezonul urmator incepeau in cursul lunii iulie.

Sezonul 6 din Game of Thrones a doborat recordurile de audienta ale HBO inregistrand o medie de 23 de milioane de telespectatori pe episod. Acest sezon a primit si nu mai putin de 23 de nominalizari la premiile Emmy.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje