Sezonul 7 din Game of Thrones ar putea fi lansat cu intarziere. Motivul este ca...nu vine iarna

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Sunt sanse mari ca urmatorul sezon, cel de-al saptelea, al serialului ”Game of Thrones”, sa fie lansat cu intarziere fata de celelalte sezoane, care aveau premierele in luna aprilie. Motivul este vremea insorita.

giphy__4_.gif

In Westeros a venit iarna, dar in locurile reale unde se filmeaza serialul vremea este departe de peisajele gri si pline de omat.

Nu am stabilit deocamdată o dată a lansarii, dar aceasta va fi, cel mai probabil, intarziata. Incepem filmarile un pic mai tarziu pentru ca, dupa cum stiti, la finalul acestui sezon ‘vine iarna’. Iar asta inseamna ca vremea insorita nu prea ne mai e de folos. Asa ca am amanat totul, pentru ca vremea sa fie cenusie si mohorata chiar si in zonele mai cu soare in care vom filma”, au explicat producatorii show-ului, David Benioff si D.B. Weiss.

white-walker-game-thrones.jpg

Game of Thrones se va incheia în 2018, anul in care va rula ultimul sezon, ce va avea, la fel ca cel de anul viitor, doar sapte episoade. Inca nu se stie data exacta a lansarii primului episod din sezonul 7.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje