Serialul Sense8 va avea un episod special de Craciun

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Sense8, unul din serialele noastre Sci-Fi preferate a anuntat un nou sezon in mai 2017.
Dupa ce ca au sarit aproape un an, surorile Wachowski (regizoare transgender, foste Andy si Larry- Wachowski Borthers- care au regizat Matrix si Cloud Atlas printre altele), ne-au tinut si fara vesti despre ce se va intampla cu Sense8 mai departe.

sense8.jpg

Pentru a-si imblanzi fanii totusi, Netflix a lansat primele imagini din sezonul 2 si a oferit si un mic cadou de Craciun- un episod de doua ore: “Sense8: A Christmas Special".

Sense8 se invarte in jurul a 8 personaje cu profile distincte, aflate in colturi diferite ale lumii si care brusc devin interconectate mental si emotional.
Sezonul 1 este disponibil pe Netflix in intregime si are 12 episoade. Anecdotic, se spune ca la 3 zile de la premiera de pe 5 iunie, serialul Sense8 a fost descarcat de pe siteuri pirat de mai mult de 500 de mii de ori.

Descrierea oficiala Sense8: A Christmas Special:

Picking up where season one left off, Capheus (Toby Onwumere), Kala (Tina Desai), Lito (Miguel Angel Silvestre), Nomi (Jamie Clayton), Riley (Tuppence Middleton) , Sun (Doona Bae), Will (Brian J. Wright) and Wolfgang (Max Riemelt) come together both physically and mentally, plunged into the middle of each other’s tragedies and triumphs. On the run from Whispers (Terrence Mann), and forced to question their very identity, it’s a matter of survival as the Sensates must find a way to live with, understand and protect one another against all odds. 

Ultimele 10 episoade Sense8 vor fi disponibile pe Netfix incepand cu 5 mai 2017.

tumblr_inline_o6ez8tq2e01sklp32_1280_copy.jpg

tumblr_inline_o6ezbjeoae1sklp32_1280.jpg

tumblr_inline_o6kkmrpuow1sklp32_1280_copy.jpgNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje