Serialul HBO care pare a fi cel mai bun inlocuitor pentru Game of Thrones

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nu au mai ramas decat 2 sezoane din Game of Thrones, serialul care ne-a facut sa-i dedicam multe ore si dragostea noastra neconditionata. Din fericire, din toamna HBO ne ademeneste cu un nou serial promitator, care va face timpul dintre al 6-lea si al 7-lea sezon din GOT mai suportabil. Acesta se numeste Westworld.

gallery-1439160573-james-marsden-evan-rachel-wood-westworld.jpg

Actiunea serialului, inspirat dupa o povestire de Michael Crichton, pe care aceasta a ecranizat-o in 1973, are loc intr-un viitor indepartat, intr-un parc de distractii tematic cu roboti. Mai exact, este vorba despre un loc ce recreeaza Vestul Salbatic cu ajutorul androizilor, ce tin locul animalelor si locuitorilor, si in care vizitatorii dependenti de adrenalina si suspans isi pot satisface dorintele. Doar ca lucrurile se schimba radical atunci cand robotii incep sa vaneze oamenii.

landscape-1453119269-ustv-westworld.jpg

Distributia Westworld suna si ea foarte bine: Evan Rachel Wood, Anthony Hopkins, Ed Harris si Ben Hicks sunt cateva dintre numele anuntate deja. Serialul va avea 10 episoade a cate o ora fiecare, iar daca nu ne credeti ca acesta trebuie vazut, aruncati un ochi pe primul teaser:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje