Povestea incredibila despre cum a ajuns Kit Harington la auditiile GOT

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*acest articol poate contine spoilere

Suntem incantati ca in sfarsit HBO-ul si cast-ul GOT au inceput sa dea mai multe din casa, de la culise, la plot, semnificatii si acum si niste backstory despre cum a ajuns personajul nostru preferat, Jon Snow sa fie interpretat de crush-ul actoricesc, Kit Harington.

3__2_.jpg
Sursa foto

Dupa cum stiti, Jon Snow nu a fost cel mai rasfatat personaj din Game of Thrones, din contra, Snow s-a inhaitat la mai multe batai decat multi, cu salbatici, cu oamenii lui de la Night's Watch, Ramsay si nu numai. Asa ca atunci cand a ajuns la auditii batut, a afisat exact cautatura care i-a asigurat rolul care i-a schimbat cariera.

Eram proaspat iesit din scoala de teatru si faceau auditii cu toti tinerii din U.K pentru Game of Thrones. Producatorii m-au remarcat imediat si unul a zis 'Tipul asta pare destul de suparat ca sa-l joace pe Jon Snow. E un caracter solemn. Povesteste Kit

Intr-un interviu cu revista W, Kit povesteste cauza supararii, o bataie in McDonald's:

Am mers la McDonald's cu fata asta care era cumva prietena mea la momentul respectiv, era noaptea tarziu si nu erau locuri. I-am intreabat pe un tip si o tipa daca putem sa stam cu ei la masa si au zis ca da. Ne-am asezat si destul de repede, el a inceput sa fie foarte nepoliticos cu fata care era cu mine(...) Si apoi a facut-o ceva de genul 'ugly pig' sau ceva si mai rau. M-am ridicat si am zis ca nu poate s-o numeasca asa, sa se ridice. L-am chemat sa se ridice sa ne batem, chestie pe care n-am mai facut-o niciodata(...) Mi-am dat seama ca trebuia, in punctul ala, sa dau eu primul pumn, ca altfel as fi parut un papa-lapte. Si asa am fost batut. 

Harington s-a dus apoi la auditia Game of Thrones, batut, dar povestea a avut happy end.

Cred ca barbatul care mi-a tras un pumn m-a ajutat sa primesc rolul. Povesteste Kit Harington 

harington29f-1-web.jpg
Sursa foto

 
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje