Noul video Stranger Things va raspunde intrebarii care e in mintea tuturor

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Majoritatea plot line-urilor din Stranger Things au fost inchise la finalul sezonului- Eleven s-a sacrificat, Will pare a fi contaminat cu un virus din lumea Upside Down care ar putea sa-l transforme, monstrul a fost infrant si lumea a revenit la serile de joc obisnuite si cinele in familie.

Mai multi fani insa s-au intrebat ce s-a intamplat cu disparitia lui Barb, moartea ei este inca un secret pentru prieteni si familie. In conditiile acestea de ce nu o mai cauta nimeni? Lejeritatea cazului Barb a fost vazuta de fani ca un plot hole si internetul a sarit in apararea ei.

flat_1000x1000_075_f_u4.jpgsub-buzz-24586-1470328575-3.jpg

Asta pana cand Netflix a lansat urmatorul video care i-a impacat. Este vorba de un buletin de stiri din Hawkins, anii '80, in care se vorbeste despre disparitia tinerei.

When asked to describe Barbara, her friends and peers described her as someone who is loyal to a fault to Nancy—the kind of girl who notices if you're wearing a new bra. 

Barbs-Pants.gif

Buletinul de stiri confirma si ca Eleven e in viata si e bine, golind supermarketurile de mancarea ei preferata, Eggo Waffles. 

stranger-things-minute-by-minute-barb-video-01.jpg
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje