HBO a lansat un teaser pentru ”Valea Muta”, o noua mini-serie produsa in Romania care va avea premiera in octombrie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

HBO Europe pregateste ”Valea Muta”, prima miniserie produsa de acestia in Romania. Este vorba de un thriller in care doi adolescenti au o intalnire clandestina care se va transforma in cosmar. Primul teaser a aparut deja pe Youtube:

Miniseria, care este o adaptare a unui format norvegian, va fi regizata de Marian Crisan (regizorul filmelor Orizont si Rocker) si va avea premiera in octombrie. Filip si Horia, doi tineri care par legati de o prietenie obisnuita, se afla la cabana unuia dintre ei, unde descopera ca o atractie reciproca. Cand o masina opreste in fata casei, acestia devin martorii unei crime multiple. De teama ca marturisirea lor le va deconspira relatia, cei doi decid sa pastreze tacerea. Dar in scurt timp secretul lor se va dovedi tot mai greu de pazit, iar Filip si Horia vor intra intr-un lant de evenimente infricosatoare.

filmari-valea-muta_tb730.jpg
Imagine de la filmari

In ”Valea Muta” joacă Rodica Lazar, Emilian Oprea, Theodor Soptelea, Vlad Balan, Alexandra Fasola, Corneliu Ulici, Mihai Calin, Alina Berzunteanu, Adrian Paduraru, Ovidiu Niculescu si altii.

marian-crisan-si-emilian-oprea.jpg
Marian Crisan si Emilian Oprea

Regizorul Marian Crisan, a declarat ca a fost atras de acest proiect HBO pentru "intriga interesanta" din scenariu, afirmand: "are ceva controversat ca tematica in el - aceasta situatie in care doi baieti care se indragostesc si ajung sa devina martori intr-un caz de crima".1 comentariu

HBO a lansat un teaser pentru ”Valea Muta”, o noua mini-serie produsa in Romania care va avea premiera in octombrie
Cristian
#1 -

Ruşine cinematografiei româneşti! Felicitӑri cimatografiei norvegiene!

Felicitӑri cimatografiei norvegiene! Ruşine cinematografiei româneşti!
Ar fi interesant, dacӑ n-ar fi o copie (mӑ refer la “Valea mutӑ”) aproape scenӑ cu scenӑ, era sӑ spun cadru cu cadru, dar are cadre mult mai proaste, ca şi regia de altfel, o copie, spuneam, dupa “Eyewitness” (“Martorii”) din 2014. Nici mӑcar n-au avut bunul simţ sӑ menţioneze povestea furatӑ, deşi de furat au furat mult mai mult decât povestea.
Credeam cӑ, ȋn sfârşit, am vӑzut un serial romanesc demn de luat ȋn seamӑ. Cumplitӑ deziluzie. Amarnicӑ amӑgire. Nu este decât un furt ordinar.
Ruşine cinematografiei româneşti!
Felicitӑri cimatografiei norvegiene!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje