Dean-Charles Chapman/Tommen Baratheon-despre scena lui din finalul de sezon

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*acest articol contine spoilere

Printre multele lucruri care s-au intamplat in finalul de sezon, The Winds of Winter, decizia lui Tommen de a se arunca de la fereastra e una din cele mai socante. Cu o violenta tacuta, nespecifica GOT, tanarul Rege ne-a ridicat pielea si ne-a taiat rasuflarea cu simplitatea unui gest devastator.

X_35Ug.gif

Intr-un interviu acordat revistei Vulture, Dean-Charles Chapman, actorul care a jucat doua roluri in Game of Thrones, vorbeste despre ultima lui scena cu niste insight din culise.

Intreaga scena cu moartea a durat mult, mult timp. (...) Sa cad pe o saltea? Cred ca am facut-o de mai mult de 30 de ori, pentru unghiuri diferite. Cred ca am luat o gramada de aterizari in fata.

Chapman vorbeste despre setimentele lui Tommen inainte de proces:

Cred ca inainte de ziua procesului, a inceput sa se gandeasca la ce pune mama lui la cale. Asta e unul din motivele pentru care intarzie la proces. Ii era groaza sa mearga. Si apoi The Mountain vine si stie sigur ca mama lui are un plan. The Mountain e cu Cersei 24/7 si atunci ii statea lui in cale. Apoi vede explozia

Aparent si felul in care Cersei a trecut peste moartea lui a starnit tanarul actor:

Fiul tau se sinucide si tu esti gen 'E in regula, dati-mi coroana'. Egoista. Nu are absolut nicio expresie. 'Ardeti-l'. Am rams 'Ce? Ce se intampla?. Arata niste respect Cersei'. Nu cred ca mai poate fi oprita. Oamenii din Westeros sunt condamnati. Sper doar ca Daenerys sa scape de ea repede.

Si mai este un mister ramas nerezolvat, la care nici Champan nu are raspuns: Ce se va intmpla cu Ser Pounce?

960.jpg
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje