Cine va mai muri in Game of Thrones? Afla parerile actorilor

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Comic Con-ul de anul acesta a fost mult mai deschis decat in alti ani. A aruncat cu zvonuri, mini-spoilere, dezvaluiri incredibile si anunturi care ne-au lasat masca.

Din vedetele de anul acesta, nu puteau sa lipseasca actorii Game of Thrones, chiar daca sezonul sase s-a incheiat. De fapt, furtuna GOT e atat de mare, incat nu se va sfarsi nici cu ultimele episoade ale serialui si iarna va continua sa vina.

giphy.gif

Noi, fanii speculam, de multe ori avem dreptate, de cateva ori suntem luati prin surprindere, dar mai putin decat in perioada de glorie a lui R.R Martin, de cele mai multe ori proiectam dorintele cele mai ascunse, cum am aflat stand de vorba cu fanii despre ce isi doresc ei sa se intample mai departe.

Comic Con-ul ne-a lasat sa aflam ce cred chiar actorii, care teoretic sunt destul de in masura sa judece ce evolutie ar putea sa aiba personajul lor.

Sansa pariaza pe Sansa. Urmariti filmuletul ca sa aflati parerile celorlalti actori si bonus, cat de schimbati sunt toti imbracati in costum.

Pe aceeasi tema:


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje