Cel mai mare spoiler #GOT de pana acum: plotul intregului sezon 7 a aparut pe Internet

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Inainte de orice, vrem sa va avertizam ca s-ar putea sa cititi plotul intregului sezon 7 din Game of Thrones, asa ca daca nu vreti spoilere ati face bine sa inchideti aceasta pagina acum. Informatiile de mai jos au aparut initial pe cont de Reddit care a fost foarte precis la capitolul spoilere in sezonul trecut.

Game-of-Thrones-050816-1.jpg

Practic, fiecare episod din sezonul 7 este povestit, ceea ce a facut-o pe actrita Nathalie Emmanuel (care o interepreteaza pe Missandei) sa posteze dezamagita pe Twitter:

Asadar, daca nu va deranjeaza sa cititi niste posibile (mari) spoilere, sa incepem. Varianta extinsa o gasiti pe Reddit.

tumblr_mqxrwnmblH1s3ulybo1_500.gif

Episodul 1 - The white walkers incep sa marsaluiasca inspre Zid. Bran trece Zidul si se intalneste cu Edd.

Episodul 2 - Jon Snow primeste un mesaj de la Daenerys, care vrea sa-i adune pe toti stapanii din Westeros. Jon si Davos decid sa mearga, pentru ca au nevoie de dragonglass. Jon o lasa pe Sansa in locul lui la Winterfell.

anigif_enhanced-buzz-19875-1362412156-5.gif

Episodul 3 - Jon si Davos ajung la Dragonstone. Tyrion se intalneste cu ei pe plaja si ii duce sa se intalneasca cu Daenerys. Daenerys ii cere lui Jon Snow sa plece capul in fata ei, dar acesta refuza. Ajung sa discute despre white walkers, dar bineinteles, Daenerys nu il crede, desi Tyrion incearca sa o convinga ca Snow nu e nebun. Bran ajunge la Winterfell.

Episodul 4 - Arya ajunge la Winterfell.

Episodul 5 - Sam pleaca cu Gilly si copilul din Oldtown, pentru a ajunge la Winterfell. Jorah se reintalneste cu Daenerys la Dragonstone.

daenerys-explosion.gif

Episodul 6 - Jon Snow si oamenii lui sunt atacati pe mare in timp ce se afla la vanatoare, iar Snow e aproape de a fi omorat, dar dragonii ii salveaza in ultima clipa.

Episodul 7 - Sansa il condamna pe Littlefinger la moarte, iar Arya executa. Sam si Bran afla ca Jon Snow este de fapt un Targaryen. Jon si Daenerys fac sex pe o barca care se indreapta spre Nord. Zidul cade la finalul episodului.

jon-snow.gif

Evident ca nu avem sa stim cat de adevarate sunt informatiile de mai sus, asa ca vom putea afla ce se va intampla cu personajele noastre favorite abia in vara lui 2017, cand se va lansa sezonul 7 (penultimul) din Game of Thrones
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje