Ce se mai aude cu sezonul 2 din Stranger Things: cand va fi lansat, ce personaje noi vor aparea si tot ce trebuie sa stii

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ati terminat de vazut primul sezon al Stranger Things si sunteti curiosi sa aflati ce se va intampla mai departe? Aflati ca filmarile au inceput deja pentru sezonul 2, a carui lansare este anuntata undeva in 2017.

 bZWVtiPnCjcPTA7cKUoCf8-970-80.jpg

Au aparut fotografii care ne arata ca se filmeaza in laboratorul unde s-a nascut Eleven. Partea buna este ca fiind vorba de o productie Netflix, vom avea toate episoadele odata si nu va trebui sa stam in suspans in fiecare saptamana.

9WJxQuWSbrhxptWbEQiSz8-650-80.jpg

Teaserul la sezonul 2 e scurt si chiar daca nu ne arata vreo imagine din ceea ce va urma, muzica face toti banii si reuseste sa ne bage in stare. Acesta da si numerele viitoarelor episoade, care ne pot da de gandit: Madmax, The Boy Who Came Back To Life, The Pumpkin Patch, The Palace, The Storm, The Pollywog, The Secret Cabin, The Brain si The Lost Brother.

Producatorii ne-au asigurat de revenirea actorilor din primul sezon, asa ca ii vom vedea din nou pe Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Winona Ryder si David Harbour. In plus, doua nume nou anuntate sunt Dacre Montgomery si Sadie Sink.

mPaf2kMZM2pQFCgdGANDy8-650-80.jpg

Pana una-alta, suntem ochi si urechi la tot ce mai apare nou despre Stranger Things si abia asteptam sezonul 2.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje