Au aparut primele imagini din sezonul 7 din Game of Thrones

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Mai avem de asteptat peste 6 luni pana la noul sezon din GOT, dar interesul nostru deja a luat-o razna. In timpul penultimului episod din Westworld, HBO a difuzat si un trailer al filmelor si serialelor pe care le pregateste pentru 2017 si desigur ca Game of Thrones a ocupat un loc important.

sansa.jpg

Asa cum ne asteptam, momentele pe care le-au ales pentru acest trailer nu ne dau vreun spoiler, dar asta nu inseamna ca nu putem sa nu ne imaginam ce rol ar putea avea secventele respective in sezonul 7. 

Trailerul nu a aparut inca pe net, dar exista mai multe screenshot-uri, in care ii vedem pe Sansa Stark, Arya Stark si Jon Snow calare pe cai. Probabil ca ceea ce ne sugereaza e ca cele doua surori vor avea grija sa redea familiei Stark gloria de odinioara si sa se razbune (intr-un mod foarte sangeros, probabil)

arya-1.jpg

In acelasi timp, Casey Bloys, directorul de programe de la HBO a confirmat ca este in discutii cu George R. Martin pentru un spin-off al seriei sau un prequel, dar nu se stie inca exact despre ce este vorba. Sezonul 7 din Game of Thrones este asteptat pentru vara lui 2017.

jon.jpg
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje