Serial: Cougar Town

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Cougar = an older woman who frequents clubs in order to score with a much younger man.

Astfel, Cougar Town devine un fel de Eden pentru tinerii in cautare de milfs sau, daca ne limitam la realitate, Cougar Town este pur si simplu un serial de comedie de succes despre femei in plina criza a varstei 40+ care dau in mintea copiilor, cautand echilibrul intre imbatranire si viata. Noua serie cu episoade de comedie este o poveste haioasa despre maturizare, joburi, viata, relatii si complicatii la care se aplica filtrul unei varste mai inaintate ceea ce face istorioarele si mai amuzante. Courteney Cox este vedeta show-ului, mai exact actrita pentru care s-a creat serialul de comedie. Monica din Friends a vrut sa revina in vietile telespectatorilor si sa livreze doze de comedie in dulcele stil clasic al sitcom-urilor, asa ca l-a abordat pe creatorul serialului Scrubs, Bill Lawrence, si i-a cerut... ceva. Producatorul a facut un prim test si a invitat-o pe actrita in cateva episoade din Scrubs (sezonul 8), iar lucrurile au decurs atat de bine incat Cougar Town a rapit-o si pe actrita Christa Miller (sotia lui Dr. Cox din Scrubs) si au facut un serial manusa pentru cele 2 la care s-au adaugat alte personaje amuzante.

 

Cougar Town este alegerea perfecta pentru o vizionare lejera de seara, episoade cu umor usor si placut care amintesc si de Friends, si de Scrubs si de Desperate Housewives. Cand ne-am apucat de serial, tare ne era teama ca personajul lui Cox o sa fie exact ca Monica din Friends, o copie fidela a unei reusite de milioane de dolari. Spre fericirea noastra, Courteney Cox reuseste sa faca un rol sesizabil diferit de cel al obsedatei de ordine, curatenie si disciplina. Aici, personajul lui Cox are preocupari mai frivole cum ar fi epilatul, retrairea tineretii, firele albe si pielea lasata. Jules (numele din serial) este o femeie recent divortata care ajunge in ipostaze la care nu s-ar fi asteptat in veci si care ajung sa impamanteneasca vorba: "40 going on 20".Din pacate, Christa Miller o readuce pe Jordan din Scrubs si in destrabalarea de California, jucand tot rolul unei femei greu de sensibilizat si impresionat si cu bateriile de sarcasm incarcate la putere maxima. O prezenta fresh si funky in serial este cea a actritei Busy Philipps care in serial e busy being easy, o usuratica adorabila, neserioasa si plina de viata de noapte. 

Predominant un serial pentru partea feminina de public, Cougar Town merge vazut si de domni pentru ca are niste ambasadori ai comediei destul de nostimi:

- Bobby Cobb (Brian Van Holt) este fostul sot al lui Jules, un rebel fara cauza si fara serviciu, fara bani si fara teluri inalte, un hippie bronzat si pachet de muschi care inca mai depinde de sotia antreprenoare.
- Grayson Ellis (Josh Hopkins) este vecinul fustangiu al lui Jules, sursa de tachinare si nervi pentru personajul feminin care il tot vede perindand fete tinere pe la casa lui.
- Andy Torres (Ian Gomez) este sotul pacalit de vulpe, barbatul fara prea mult putere si masculinitate care se multumeste cu putin in dormitor si in afara acestuia.
- Travis Cobb (Brian Van Holt) este fiul lui Jules care de cele mai multe ori aterizeaza fix in mijlocul unor discutii incomode sau situatii penibile in care este implicata chiar mama lui.Cougar Town este alegerea perfecta daca vreti sa va apucati de un serial care sa va destinda si sa va distreze. Show-ul se bazeaza mai mult pe un comic de situatie decat pe replici inteligente si alambicate, un fel de teatru pe micile ecrane in care rasturnarile de situatie, aterizarile neprevazute si aparitiile unor personaje in momente cheie sunt deliciul acestei vizionari.

Voi va uitati la Cougar Town?

Ca sa va faceti o idee mai clara despre serial, mai jos aveti episodul pilot in intregime iar pentru continuarea comediei va invitam sa butonati televizorul pe AXN unde ruleaza, in prezent, prima serie din Cougar Town.

 2 comentarii

Serial: Cougar Town
movieaddicted
#1 -

Comentariu nou

Christa Miller este si sotia lui Lawrence :)
Primele episoade mi s-au parut exagerate si putin amuzante, iar personajul Jules destul de enervant. Dar serialul devine din ce in ce mai bun si comicul de situatie de care amintea Irina se transforma in replici extrem de amuzante si dragute [I love Grayson!] Descrierile barbatilor mi s-au parut superficiale, sau poate asta e impresia de la inceputul serialului;
Cougar Town este un serial haios, relaxant, cu personaje nebunatice pe care ajungi sa le indragesti [din fericire]. Il recomand!

Serial: Cougar Town
sergio
#2 -

avem ale noastre destule

avem destule curvele noastre nu ne mai trebuie si ale americanilor

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje