10 intrebari pe care le avem despre Sezonul 7 din Game of Thrones

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

La sfarsitul sezonului 6 din #GOT am ramas cu un rege in Nord, o regina in Sud, o Khaleesi pe mare si multe intrebari fara raspuns. Am aflat cine sunt parintii lui Jon Snow, dar oare va afla si el la un moment dat? Oare va rezista coalitia dintre Stark si Targaryen? Si pe unde naiba umbla Euron Greyjoy? Aveti mai jos 10 mistere cu care am ramas pana acum si pe care le-am vrea rezolvate in sezonul 7:

Unde si cand va debarca Daenerys

Daenerys Targaryen va ajunge in Westeros cu una dintre cele mai smechere si variate flote, fiind o putere pe care ai face bine s-o iei in considerare. Intrebarea e unde exact se va intampla acest lucru. Oare se va duce direct la King's Landing sa faca haos sau va fi nevoie sa-i ajute pe aliatii ei Olenna Tyrell si Ellaria Sand inainte? Sau poate ca White Walker-ii vor intra in peisaj si  se va alatura luptei impotriva lor?

fleet.jpg

Oare va rezista alianta lui Daenerys?

Daca Tyrion afla ca nepoata sa Myrcella, pe care o trimisese la Dorne tocmai ca sa fie in siguranta, a fost otravita de Ellaria Sand, noua conducatoare a regiunii, s-ar putea sa iasa cam nasol. Si cum deviza lui Tyrion este ”Beau si stiu lucruri”, s-ar putea sa fie doar o chestiune de timp pana cand acesta sa afle si sa inceapa razbunarea. Si asta e doar unul dintre punctele slabe ale aliantei lui Daenerys, care include fosti sclavi, hoardele Dothraki si trei femei foarte periculoase (Ellaria, Olenna Tyrell si Yara Greyjoy)

giphy.gif

Ce se aude cu alianta din Nord?

Sansa pare un pic nemultumita ca a fost trecuta cu vederea cand a venit vorba de tron, in favoarea fratelui ei vitreg. Oare va face ceva in privinta asta? Si cat va mai dura oare alianta dintre wildlings si oamenii din Nord? Ca sa nu mai vorbim de faptul ca e nevoie doar de un corb de la Cersei pentru ca copiii lui Ned sa afle ca cel care l-a tradat pe tatal lor este chiar noul lor prieten Petyr.

giphy__2_.gif

Cum va reactiona Jaime la regimul terorii lui Cersei?

Trimis in Riverlands pentru a lupta in numele familei sale, Jaime se intoarce acasa si descopera ca sora-sa s-a instalat pe Tronul de Fier, iar fiul sau Tommen a murit. Bonus: o explozie a distrus juma de oras si a omorat mii de oameni. Stim deja ca a omorat un rege nebun, oare cat va tolera autoritatea lui Cersei, mai ales ca acum nu va trebui sa-si mai ascunda relatia?

giphy__3_.gif

Ce se va intampla cu Sam tot sezonul?

Viata a fost blanda cu Samwell Tarly tot sezonul trecut: si-a infruntat tatal si a fugit de acasa cu tot cu sabia lui din otel Valyrian, ajungand la cea mai mare biblioteca din Westeros. Probabil ca n-o sa stea 10 episoade doar sa citeasca, asa ca ceva trebuie sa se intample si cu el.

CmKfGfvWYAIuIP0.jpg

Care este urmatoarea miscare a Aryei?

Arya tocmai a mai taiat inca un nume de pe lista ei neagra (oare cand s-a apucat Arya de gatit?) si nu pare ca se va opri prea curand. Sa zicem doar ca nu ne-am dori sa fim in locul lui Cersei si al lui Jaime.

giphy__4_.gif

Va afla Jon Snow despre adevaratii sai parinti?

Ned Stark promisese ca ii va spune lui Snow cine e maica-sa, dar Ned a cam murit. Singura varianta ar fi sa afle de la Bran, verisorul sau cu puteri paranormale. Cum ar reactiona acesta la aflarea vestii? Si cum vor fi afectate alte personaje, cum ar fi Daernerys sau Tyrion la aceasta revelatie?

giphy__5_.gif

Va pica Zidul?

Inca de la inceput, Zidul a asigurat protectia impotriva armatei de White Walkeri. Cum batalia decisiva pe care o asteptam cu totii este iminenta, probabil ca nu mai este o chestiune de ”oare cand se va intampla asta?” ci ”cand?”.

giphy__6_.gif



Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje