Vecini de cosmar - o comedie cu multa iarba, batai cu dildo-uri si tineri parinti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

N-ati inteles nimic din titlu si totusi ati dat click. Sa va lamuresc: Vecini de cosmar este o comedie in care doi parinti aflati la inceput de drum se infrunta cu o fraternitate care se muta alaturi de casa lor.

In tabara tinerilor parinti care incearca sa se obisnuiasca cu ideea ca viata lor se va schimba radical de acum incolo, ii avem pe Seth Rogen si Rose Byrne. Dincolo de gard, in cealalta tabara, ii avem pe Zac Efron, Dave Franco (da, fratele lui James Franco) si o intreaga gasca de adolescenti plini de testosteron si care nu-si doresc decat sa petreaca ca si cand ar fi sfarsitul lumii.

Daca la inceput Seth si Rose incearca sa le arate pustanilor ca sunt de gasca chiar daca au un copil, si chiar reusesc acest lucru (cum sa nu te simti bine cu un Seth Rogen care nu se opreste pana nu-ti fumeaza toata iarba din casa?), a doua zi le este clar ca nu vor putea sa tina pasul cu ei si ca au nevoie de liniste pentru a-si creste copilul. 

Aici incepe razboiul, cu sabotaje, cu comploturi, cu distrugeri masive in cartier si, da, cu batai cu dildo-uri (au si ele rostul lor).

Seth Rogen este in elementul sau, s-a nascut pentru a juca in astfel de comedii, si nici de aceasta data nu dezamageste. Marile surprize vin de la Rose Byrne, care parca abia astepta sa-i pice un astfel de rol pentru a demonstra ca poate sa joace in astfel de comedii la fel de bine ca si Leslie Mann, si de la Zac Efron care intra perfect in rolul masculului alfa si psihopat al fraternitatii.

Avertisment pentru pudici: asa cum e mentionat si in titlu, comedia este condimentata la greu cu droguri usoare, cu petreceri inundate de alcool, cu glume si scene cam porcoase, cum ar fi o bataie cu dildo-uri, o partida de sex in fata copilului sau momentul in care Seth Rogen se vede nevoit sa mulga sanii umflati la maximum ai mamicii mahmure.

In mod surprinzator (sau nu), Vecini de cosmar a reusit sa aiba in State incasari mai mari decat The Amazing Spider-Man 2. Exista si o explicatie, secretul succesului este tocmai faptul ca Rose Byrne apare pe afisul unui astfel de film (lucru surprinzator pentru foarte multi) si ca nu este doar o comedie despre o fraternitate, ci si despre o familie tanara care realizeaza ca trebuie sa-si cam ia adio de la teribilismele adolescentei.

Este intr-un fel continuarea de la Knocked Up, daca vreti. Il recomandam cu caldura tuturor celor care nu sunt ofensati de de nimic din ceea ce se afla in titlul acetui articol. O sa radeti pe toata durata filmului, va garantam!

Vecini de cosmar

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje