The Judge, drama cu actori de Oscar care te va face sa iti regandesti relatia cu parintii

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Un film este bun daca reuseste sa starneasca emotii in randul celor care il vizioneaza, de aceea The Judge se incadreaza cu note mari in aceasta categorie.

Vazusem trailerul si ne-am dus fara asteptari, dar la sfarsit am plecat din sala de cinema rascoliti si cu unele semne de intrebare. The Judge este o drama care prezinta o poveste universala: relatia dintre un adult si familia sa

Rolurile principale sunt interpretate de Robert Downey Jr. si Robert Duvall, care sunt impreuna pentru prima data pe marele ecran. O sa ii vedeti de asemenea si pe Vera Farmiga, Billy Bob Thornton si Vincent D'Onofrio.

Downey joaca rolul unui avocat, Hank Palmer, care se intoarce in casa copilariei lui la moartea mamei unde isi gaseste tatal, de care se instrainase, judecatorul din oras (Duvall), la fel cum il stia.

Ca drama sa fie completa judecatorul ajunge sa fie suspectat de crima.

In ciuda problemelor pe care le are cu tatal sau, Hank incearca sa afle adevarul si, in paralel, se apropie din nou de familia de care se rupsese de mai multi ani.

The Judge va scoate la iveala itele unui caz complicat, dar si trecutul traumatizant al unui avocat aparent cinic si lipsit de constiinta.

Nu conteaza cati ani avem, in cinci minute de cand ne intoarcem in casa copilariei noastre, redevenim cine eram cand am plecat de acolo. Revenim la rutina, ne purtam la fel si comunic─âm la fel ca in copilarie, avem aceleasi neintelegeri si probleme nerezolvate, care ne vor marca pentru tot restul vietii, spune regizorul si producatorul filmului David Dobkin.

De ce merita sa mergi la The Judge...

Ca sa il vedeti pe Robert Downey Jr. interpretand un rol altfel, asa cum nu l-ati mai vazut pana acum. Pentru ca filmul prezinta o poveste reala, asa cum ni se intampla multora dintre noi, nu exista artificii sau exagerari.

Unele lucruri se pot indrepta, insa greselile trecutului nu, intervine doar impacarea cu ce a fost atunci si acceptarea faptului ca fac parte din experienta care te-a format ca adult.

Cel mai probabil dupa film o sa vreti sa rezolvati (daca aveti) probleme mai vechi pe care le-ati avut cu parintii, ca sa nu fie prea tarziu.

Filmul va mai invata ca in ciuda actiunilor necugetate sau imperfecte ale celor din familie, nu e cazul sa renuntati, pentru ca familia este familie.

Filmul va avea premiera in Romania vineri 5 decembrie cand o sa ii vedeti pe actorul de doua ori nominalizatul la Premiul Oscar, Robert Downey Jr. (Chaplin, Furtuna tropicala) si laureatul Premiului Oscar, Robert Duvall (Tender Mercies), care joaca impreuna pentru prima data pe marile ecrane.

In The Judge, care a fost regizat de David Dobkin, mai joaca nominalizata la Premiul Oscar Vera Farmiga (Sus, in aer) si laureatul Premiului Oscar Billy Bob Thornton (Taisul).
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje