Jack Ryan Shadow Recruit - filmul care o sa te faca sa inveti economie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Jack Ryan: Shadow Recruit este un film care merita de vazut daca ati avut o zi grea la birou si vreti sa compensati cu o activitate placuta si relaxanta, care sa va  transpuna pentru cateva minute intr-o alta lume.

Jack Ryan, interpretat de Chris Pine, ajunge sa fie analist CIA care descopera un complot impotriva economiei Statelor Unite. In plus, pentru a salva situatia ii are alaturi pe logodnica lui sexy, interpretata de Keira Knighley, si pe Kevin Costner (nu destul de in forma ca in The Bodyguard).
Sursa foto 1, 2

Filmul este bazat pe personajul cu acelasi nume din romanele lui Tom Clancy si imbina, intr-o armonie perfecta, scenele de actiune, cu cele de suspans si emotie. Evident ca nu avea cum sa lipseasca umorul si pe alocuri replicile ironice.

Jack Ryan decide sa abandoneze studiile doctorale pentru a se inrola in armata SUA dupa atacurile de la 11 septembrie 2001. Dupa un accident in Afganistan ajunge sa fie recrutat de CIA, ca ulterior sa descopere ca Rusia planuieste sa se razbune pe SUA.

Ce se intampla? Reusesc "baietii rai" care iubesc vodca si femeile sa distruga SUA sau inteligenta agentului Jack Ryan salveaza situatia? Ramane sa descoperiti singuri la premiera care va fi in Romania pe 17 ianuarie.

Sursa foto 1, 2

Ce ne-a placut...

Povestea in sine si rolurile interpretate de actori. Desi Kevin Costner nu a stralucit (tot nu ni se pare ca i se potrivesc rolurile de dur care trage sfori) ne-a placut scena in care raspunde cand este intrebat daca lucreaza la CIA: "Cineva trebuie sa o faca si pe asta".

Ca au incercat sa pastreze realismul scenelor, fara sa cosmetizeze eroul.

Ce nu ne-a placut...

Ca si la alte filme de actiune eroul devine supraom si oricat de batut nu pare sa pateasca nimic. Pe alocuri reactiile Keirei Knighley par false, mai ales cand descopera lucruri grave.

Concluzia...

Noua ne-a placut Jack Ryan: Shadow Recruit pentru ca actiunea ne-a mentinut interesul viu pana la sfarsit si am "trait" alaturi de actori. Totodata ne-am repetat din nou ca o sa fim  mai atenti la stirile economice ca niciodata nu se stie cand o sa reusim sa ajutam la salvarea tarii.

Sursa thumb, sursa foto
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje