Hotel Transylvania 2 - o animatie simpatica cu monstri penibili

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Hotel Transylvania 2 a fost proiectia care a deschis cea de-a treia editie a Dracula Film Festival. A fost o alegere buna, fiind motivata astfel de Anca Gradinariu, directorul artistic al festivalului:

Festivalul nu e doar horror – e si fantasy si privilegiaza si alte genuri, precum comedia neagra, filmul cult, SF-ul sau thrillerul. Se adreseaza tuturor varstelor – avem, de pilda, o sectiune care se numeste Copiii fantastici. Ni s-a parut cel mai nimerit sa deschidem cu comedia cu vampiri imens de populara: Hotel Transylvania 2, chiar in regiunea al carei nume l-a imprumutat.”

Iata si cum ni s-a parut noua animatia:

Hotel Transylvania 2 este cam aceeasi mancare de peste ca si Hotel Transylvania 1. Nmic nu s-a schimbat prea mult odata cu trecerea anilor. Nimic, in afara de faptul ca “monstri” din hotel, in frunte cu Dracula, au devenit mai penibili, in sensul ca nici nu mai pot fi numiti monstri… nu mai sperie pe nimeni, nu mai fac nimic monstruos... Mai infricosatori sunt oamenii.

Dracula si-a relaxat si mai mult politica hotelului, iar acum oamenii vin aici mai ceva ca la Disney. Afacerea prospera, iar Dracula e fericit, caci succesul e un drog mai puternic chiar si decat sangele. Insa, devine si mai fericit cand afla ca va devenit bunic… Awwwww!

1.jpg

Intocmai ca o gospodina care cauta sa-si faca griji din orice, Dracula este nelinistit deoarece adorabilul sau nepot, Dennis, jumatate vampir, jumatate om, ar putea sa fie lipsit de colti. Asa ca, in timp ce Mavis isi viziteaza socrii umani, bunicul vampir isi reuneste gasca de monstri pensionari (un varcolac fara pofta de sange, o mumie cu dureri de coloana, un Frankenstein mult prea uman)  pentru a incerca, prin antrenamente speciale, sa trezeasca vampirul din Dennis.

2.jpg

Cateva esecuri, cateva reusite, cateva faze amuzante in padurea Intunecata din Slobozia (don’t ask) si gasca e inapoi acasa, la hotel, pentru a pregati ziua de nastere a lui Dennis. Surpriza vine cand foarte batranul si morocanosul Marcel Iures… pardon, Vlad (Marcel Iures il dubleaza in romana pe Vlad), tatal lui Drac, isi face si el aparitia la ziua stranepotului. A, si Vlad uraste oamenii din toata fiinta sa… Banuiesc ca banuiti cum se termina totul, nu? Doar avem de-a face cu o animatie pentru copii...

In fine, animatia este simpatica, dar fara prea multe surprize sau consistenta. De asemenea, glumele sunt destul de putine si nu foarte amuzante, accentul fiind pus mai mult pe latura educationala, pe faptul ca parintii trebuie sa-si accepte copiii asa cum sunt si totul va fi bine.

Daca v-a placut Hotel Transylvania 1, aceasta continuare o sa alunece usor, o sa va faca sa zambiti si sa va emotionati si cam atat…

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje