Fetita Angelinei Jolie, singurul copil de la auditii care nu s-a speriat de mama ei

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Chiar daca Angelina si Brad au spus in repetate randuri ca nu isi vor lasa copii sa fie inghititi de lumea showbizului, fiica lor, Vivienne, apare alaturi de mama sa in filmul Maleficent.

Intr-un interviu acordat revistei Entertainment Weekly, Angelina a spus ca Vivienne apare in film din necesitate, pentru ca toti copiii care s-au prezentat la auditii s-au speriat de ea si de costumatia sa pentru rolul din Maleficent.

Angelina a mai adaugat:

"Credem ca este o experienta placuta sa fim insotiti de copiii nostri pe platourile de filmare sau ca acestia sa aiba aparitii scurte in filmele in care jucam, dar nu ne dorim ca ei sa fie actori. Nu ne dorim deloc acest lucru. Dar ceilalti copii n-au vrut sub nicio forma sa se apropie de mine. Trebuia sa fie un copil care sa ma placa si sa nu-i fie frica de coarnele, ochii si ghearele mele. Asa ca am ales-o pe Viv."

Transformarea Angelinei ar speria pe oricine, drept dovada si Pax, baietelul lor in varsta de 10 ani, a inceput sa planga cand si-a vazut mama transformata in vrajitoarea malefica din film.

Maleficent va avea premiera pe 30 mai.

Pe aceeasi tema:

Maleficent

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje