Fading Gigolo, comedia romantica cu Sharon Stone si Woody Allen care nu respecta reteta clasica de la Hollywood

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Fading Gigolo este filmul care reuneste talentul unor actori de mare calibru:Woody Allen, John Turturro, Sharon Stone, Sofía Vergara, Jill Scott si Vanessa Paradis.

Pentru ca ne era dor de spiritualitatea lui Woody si, totodata, curiosi sa vedem daca Sharon Stone arata la fel de bine, desi a imbatranit, ne-am strecurat intr-o dupa amiaza cu soare intr-un cinematograf fara prea multe fite, din centrul Bucurestiului, ca sa vizionam filmul.

Fading Gigolo este regizat de John Torturo si prezinta, in primul rand, o poveste de prietenie, dupa care lucrurile se complica putin cu sex, indragosteala si...evrei.

Murray (interpretat de Woody Allen) este nevoit sa isi inchida magazinul de carti rare (In ziua de azi doar oamenii rari, cumpara carti rare), pe care il mostenise de la bunicul sau. Asa ca in momentul in care dermatoloaga lui (Sharon Stone) ii spune ca ar vrea un "menaje a trois" se gandeste la Fioravante (John Torturo).

Sursa foto

Si uite asa incepe aventura: Fioravante se culca cu femei pe bani, in timp ce Murray este impresarul/pestele. Nu e nimic vulgar, ci mai degraba senzual imbinat cu un soi de romantism indus de muzica buna de pe coloana sonora, dar si de atmosfera tipica New York-ului redata foarte bine, cu ajutorul cadrelor si personajelor.

Ascultati mai jos melodiile noastre preferate de pe coloana filmului Fading Gigolo:

Nu lipseste nici fiorul indragostirii, redat ingenuu de personajul interpretat de Vanessa Paradis, vaduva unui rabin, care descopera pentru prima data atingerea unui barbat. Dar nu vrem sa va spunem mai multe, pentru ca merita sa mergeti singuri sa vedeti filmul.

Ce ne-a placut...

  • Ne uimeste de fiecare data naturaletea lui Woody Allen de a interpreta omul normal, care vede cu umor problemele si reuseste, cumva, sa vada partea plina a paharului.
  • Replicile personajelor.
  • Ironia din dialoguri
  • Muzica buna, actritele si scenele cu orasul
  • Sofia Vergara sexy si amuzanta.

Sursa foto

Ce nu ne-a placut...

  • Ca Sharon Stone a ajuns, din nou, sa rejoace scena din Basic Instinct. Intelegem ca arata bine pentru varsta ei, dar sa depasim momentul, suntem in 2014.
  • Si totusi, parca Woody Allen joaca la fel ca si in alte filme si a devenit putin plictisitor.

In concluzie...

Fading Gigolo e filmul la care sa te duci cu prietena cea mai buna, nu intr-un cinematograf plin, pentru ca o sa chicotiti si o sa va amuzati putin pe situatiile din film. Si, in plus, cu siguranta merita sa mergeti la film pentru muzica si pentru actori.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje