Blended - comedia simpatica, cu Drew Barrymore si Adam Sandler, pentru familii destramate

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Blended, o alta comedie hollywoodiana proaspat scoasa din fabrica filmelor de duzina sau Blended, o reintalnire fortata intre Adam Sandler si Drew Barrymore pe marile ecrane. Da, am putea continua cronica enumarand titluri care sa exprime cat mai bine ce transmite filmul pe care l-am vizionat de curand.

Cei doi actori, de care am amintit mai sus, au mai jucat impreuna si in 50 First Dates, film care ne-a placut dar nu ne-a dat pe spate.

Blended incepe si se termina ca orice alta comedie produsa la Hollywood: fata frumoasa intalneste baiatul cu nas mare si desi se comporta ca un bufon 3 sferturi din film, ajung sa fie impreuna. Si ca reteta sa fie completa, evident, fata frumoasa are un trecut dramatic cand vine vorba de relatii amoroase, asta pentru ca s-a indragostit in trecut de un baiat rau si sexy care a lasat-o balta dar care revine la ea cand vede ca are iar date-uri cu altii. Need I say more?

Si desi am fi putut incheia cronica aici, (ce-ar mai fi de spus oare?) o sa incercam sa va oferim cateva informatii fara a da prea multe spoilere dar  sincer, astfel de filme sunt facute dupa o reteta foarte simpla si putin enervanta. Scenaristii si regizorii din spatele filmului se bazeaza pe faptul ca actorii sunt celebri (multumita altor filme si nu numai) si ca filmul va fi impins spre public pentru ca Drew Barrymore, pentru ca Adam Sandler, pentru ca Jennifer Aniston (cand e cazul). Asadar nu se vinde o capodopera, se vinde o imagine.

Dar, sa vedem ce ne ofera Blended. Drew Barrymore, inselata de sotul ei sexy si rau, ramane singura cu doi baieti care sufera de ADHD (pe buna dreptate) si merge, la insistentele unei prietene, la un blind date unde il intalneste pe Adam Sandler. Acesta la randul lui este un tatic singur, cu 3 fete imbracate si crescute ca niste baietei simpatici. El a avut insa o soarta mai trista, sotia sa a murit din cauza unei boli incurabile.

Blinded date-ul e un esec total, cu dialoguri simpatice si putin fortate pe alocuri, cu o Drew Barrymore zapacita, frumoasa si putin cam speriata de Adam Sandler. Acestia nu se plac in primele 40 de minute din film dar reusesc cumva sa se apropie pana la final datorita intamplarilor prin care trec impreuna.

Printr-o intamplare fericita ajungi toti 5 intr-o excursie prin Africa, unde peripetiile se tin lant, si se apropie destul de mult cat sa formeze la finalul filmului un cuplu. Bla, bla, bla.

Ne-a placut faptul ca au prezentat partea frumoasa a unei relatii in care fiecare vine cu "plozii" lui si ca distractia pare maxima intr-o familie cu 5 copilasi atat de diferiti.

Ne-am saturat de toate cliseele si americanismele din astfel de filme dar pana la urma asta este realitatea lor si credem ca probabil le place sa o tot revada in filme precum Blended.

Filmul este categoric pentru femei si poate fi chiar amuzant si distractiv pentru o sambata seara ploioasa.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje