Transylmania - cronica film

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Transylmania - o pelicula ce se doreste a fi o comedie spumoasa care sa te faca sa razi tinandu-te de burta. Din pacate filmul este unul cat se poate de slab care nu reuseste decat sa te faca sa te intrebi: de ce exista filme de-astea?

In Transylmania ne este prezentata povestea unui grup de studenti americani care ajung sa studieze un semestru la o facultate din Romania. Facultatea este de fapt castelul vampirului Radu, castel care este cunoscut sub numele de Razvan. In cautarea distractiei, tinerii se vad pusi in situatia de a-si apara atat demnitatea in fata prietenilor cat chiar si viata.

transylmania transylmania
Sursa foto: hmultiplex.ro

Transylmania doreste sa fie un fel de comedie horror. Sau mai bine zis un spoof pentru un film horror, un fel de Scary Movie care oricum a esuat prin insistenta. Din pacate nu reuseste sa fie nici una - nici alta. Efectele speciale sunt inexistente, vampirii nu arata deloc inspaimantator asa ca despre horror nu prea avem cum sa vorbim. Totusi peisajul este unul foarte frumos si trebuie sa ne laudam cu el pentru ca filmul a fost filmat in intregime in Romania.

transylmania transylmania
Sursa foto: hmultiplex.ro

Daca suntem indulgenti, trebuie sa recunoastem ca filmul iti pune un zambet pe buze din cand in cand, adica foarte rar. Ar fi de mentionat aici partea in care Rusty (Oren Skoog) isi intalneste prietena din Romania pe care o cunoscuse pe net. Draguta ii trimisese lui Rusty o poza cu ea, insa nu-i spusese de un detaliu esential, zicem noi, acesta fiind un moment vag amuzant.

Transylmania este un film despre care nu se pot spune foarte multe. Este o incercare nereusita de comedie dupa un film horror. Noi nu va recomandam sa pierdeti o ora jumate din viata intr-o sala de cinema ca sa-l vedeti. Puteti face ceva mult mai amuzant cu acest timp cum ar fi sa va plimbati, sa va uitati la tv sau sa dormiti.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje