This Is The End - cea mai dementa comedie a anului

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


Sa lamurim un lucru de la inceput, chiar daca l-am zis si in titlu, This Is The End este cea mai dementa comedie a anului.

S-o luam altcumva: This Is The End este pentru filmele de comedie ceea ce este The Expendables pentru filmele de actiune.

Distributia contine crème de la crème a comedie americane din momentul de fata: Seth Rogen, James Franco, Michael Cera, Jonah Hill, Jay Baruchel, Danny McBride, Craig Robinson, Jason Segel, Paul Rudd etc. Toti se joaca pe ei insisi, cu multa autoironie.

Insa, pentru ca e un film despre Apocalipsa, nu vor supravietui toti pana la final. De asemenea, in film mai apar episodic si:

- Emma Watson  -"Hermione just stole all of our shit. And Jay suggested that we rape her. I think the only reason he did that is because he knows he's about two minutes away from becoming the house bitch himself";

- Rihanna, care primeste si o plama peste fund de la un Michael Cera isteric si cu prea multe linii de cocaina la bord, inainte sa fie inghitita de pamant;

- Channing Tatum intr-o ipostaza la care nu v-ati astepta, sa zicem doar ca aduce aminte un pic de Magic Mike.

Ah, am uitat, totul se intampla (toata Apocalipsa) in timpul unei petreceri ce are loc in casa lui James Franco, cand toata lumea e high as fuck. Astfel ca, in timp ce in afara casei lui Franco se instaureaza Iadul pe Pamant (la propriu), cei baricadati in casa se joaca cu recuzita din Spider-Man si intre doua jointuri fac misto de rolurile lor din filme mai serioase precum Moneyball sau Take This Waltz

De asemenea, in asteptarea sfarsitului Apocalipsei, se filmeaza si o continuare a Pineapple Express cu camera folosita in filmul 127 Hours. Mai bine de atat nici ca se poate! 

Se simte foarte bine ca Seth Rogen, James Franco si restul gastii sunt prieteni si in viata reala si ca s-au amuzat teribil facand acest film. In acelasi timp, cei care nimeresc la This Is The End fara sa aiba un pic de context sau fara sa fie macar un pic familiarizati cu genul de comedii in care joaca de obicei Seth Rogen si Jonah Hill, s-ar putea sa fie surprinsi (neplacut) de diavolul gigantic care devasteaza orase si al carui penis imens se balangane amenintator deasupra caselor si magazinelor. 

Ca in mai toate filmele de acest gen, Apocalipsa, drogurile, diavolul cu penis gigantic sunt doar niste pretexte si ocazii de a testa adevarata prietenie. Iar glumele grosiere si ocazional scarboase sunt doar pentru a taia din patetismul tipic unui bromance

Si, pentru ca am ajuns la sfarsit (pentru ca nu vrem sa va povestim prea multe), sa lamurim un lucru: Danny McBride este genial, fara el This Is The End ar fi fost o comedie cu 40% mai putin amuzanta. 

PS: este un must see pentru toti iubitori de filme cu potheads sau stoneri. Am zis deja ca in This Is The End este inclusa si o continuare pentru Pineapple Express, nu?

This Is The End

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje