Taken 2: Teroare in Istanbul - ce am invatat

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


Aseara am fost sa vedem Taken 2 , iata ce am invatat:

- Cu un tata ca Liam Neeson toate vacantele se transforma in "terori", fie ca e vorba de Paris sau de Istanbul. In acelasi timp, e bine sa ai un tata ca Liam Neeson, care poate sa rada  jumatate din Paris sau din Istanbul si apoi, cu un telefon, sa faca totul uitat.

- Raufacatorii nu se imbraca de la Prada, ci toti poarta geci de piele peste treninguri ieftine.

- Poti sa arunci cu grenade (vreo trei la numar) prin Istanbul fara sa deranjezi pe nimeni si fara ca politia sa se sesizeze. 

- Chiar daca ai picat examenul auto de vreo trei ori, in Istanbul poti sa conduci mai ceva ca Titi Aur.

- Un tatic de 60 de ani, antrenat de serviciile secrete americane poate sa distruga [daca vrea sau daca este provocat] o retea internationala de crima organizata... si pe toate rudele membrilor ei.

- Chiar daca de multe ori se vedea ca este destul de extenuat, la cei 60 de ani ai sai Liam Neeson poate sa bata mai multi raufacatori decat a facut-o in toate filmele sale de pana acum. Nu ne-ar mira sa-l vedem si intr-un The Expendables 3.

- Pozitia unei persoane rapite se poate afla cu ajutorul unui siret, o harta si un marker.

- Chiar daca nu se vrea asa ceva, Taken 2 poate trece foarte usor drept o comedie. Multe dintre replicile proaste si deloc inspirate, plus jocul foarte slab al actorilor si scenariul aberant au facut de multe ori sala plina ochi sa rada si chiar sa aplaude.

- Poti sa fortezi intrarea intr-o ambasada americana cu un taxi fara sa fii ciuruit, iar in momentul in care ai trecut de baricade esti "safe", nimeni nu mai trage in tine - probabil exista un set de reguli nescrise pe care doar super agentii secreti il stiu.

- Albanezii mor foarte usor si repede.

In concluzie, nu am mai vazut de mult un film atat de prost ca Taken 2, poate si pentru ca am mers cu ceva asteptari, avand in vedere ca Taken: Teroare in Paris ne-a placut. Recomandarea noastra este sa-l evitati daca nu vreti sa va para rau dupa banii pe bilet si sa fiti dezamagiti.

Taken 2

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje