Sea Rex IMAX 3D

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Sea Rex IMAX 3D
Mergem la Antipa ca sa ne plimbam in liniste printre animale impaiate si printre schelete, dar o plimbare printr-un muzeu nu se compara cu un documentar IMAX, care te poarta inapoi in timp, milioane de ani in urma, si te scufunda in marile care atunci erau populate cu tot felul de creaturi pe care cu greu poti sa ti le imaginezi si care n-ar incapea in niciun muzeu de istorie naturala.

Sea Rex IMAX 3D nu este doar un documentar, ci si o calatorie in timp, prin lentilele "magice" ale ochelarilor IMAX, pana in lumea preistorica - in perioada erei mezozoice. Aici am facut cunostinta si am privit in ochi creaturi marine impresionante ce au trait in Triasic, Jurasic si Cretacic.

Inainte ca dinozaurii sa domneasca peste uscat, reptilele au domnit in adancuri, iar evolutia lor a fost una fascinanta. O tanara din prezent impreuna cu un om de stiinta din trecut (parintele paleontologiei) vor fi calauzele voastre in universul reptilelor marine si va vor prezenta evolutia lor.

Tehnologia IMAX de ultima generatie reuseste sa transforme stiinta in realitate intr-un mod foarte interesant. Si, pentru prima data, lectiile de istorie (fie si naturala) nu sunt deloc plictisitoare, dimpotriva.

Documentarul este perfect mai ales pentru copii, pentru ca imbina foarte bine divertismentul cu educatia. Nici nu dureaza foarte mult (40 de minute) si este dublat in romana.


Un minus ar fi faptul ca dinozaurii si reptilele marine nu sunt "aduse la viata" pana in cele mai mici detalii, dar nici nu este vorba de un blockbuster cu un buget colosal.  Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje