Riddick - cel mai prost film din aceasta vara

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


Teoretic e deja toamna, dar afara inca e vara, de aceea am ales sa catalogam cel mai recent film al lui Vin Diesel ca fiind cel mai prost film al verii lui 2013.

Lasand asta la o parte, exista filme care sunt atat de proaste incat sunt bune si filme care sunt atat de proaste incat te umplu din cap pana-n picioare de penibil si iti vine sa parasesti instant sala (unii au si facut-o dupa 15 minute). Riddick este in cea de-a doua categorie. 

La primele faze te bufneste rasul (mana lui Riddick, iesita din pamant si aparent inerta, prinde o reptila zburatoare de grumaz si o sugruma pana o omoara, pentru ca... de ce nu?), desi filmul nu-si propune sa aiba vreo tangenta cu comedia, dar cand incepe sa intre in paine, pur si simplu nu-ti vine sa crezi ca cineva a bagat bani grei in acest film.

Ca sa clarificam: efectele speciale sunt 0, actiunea e 0 (la acest capitol filmele lui Dolph Lundgren sunt capodopere in comparatie cu Riddick), povestea... inexistanta, actorii joaca ca in Power Rangers, Vin Diesel este atat de plictisitor incat si pectoralii lui par mai mici, glumitele sunt atat de proaste incat, dupa 30 de minute, rosesti de rusine ca inca te uiti la asa ceva etc.

Jumatate din film asistam la "calirea" lui Riddick intr-un mediu ostil, populat de corcituri de genul: alien + scorpion sau caine + hiena. Totul e atat de plictitsitor si aberant (se injecteaza cu venin de alien ca sa devina imun, ca si cand si-ar face un antigripal) incat vocea de Barry White a lui Vin Diesel, care din cand in cand mai emite cate o ineptie pe post de vorba de duh, are efectul unui ceai de tei... 

... si brusc te trezesti ca pe planeta uitata de Dumnezeu apar doua nave cu "carne de tun" pentru Riddick. Bineinteles ca cei buni la suflet vor fi iertati si chiar ocrotiti de Riddick, iar restul macelariti si despicati in doua. Clisee peste clisee, vorbarie multa si proasta, cateva scene penibile si subtiri de actiune si gata filmul.

M-am dus acasa, am deschis YouTube-ul si mi-am pus acesta piesa... nu ma intrebati de ce... pentru ca Vin Diesel:

 
6 comentarii

Riddick - cel mai prost film din aceasta vara
dragosh_r0ck
#1 -

si totusi :)

Ratings: 7.3/10 from 5,445 users @ IMDB

Riddick - cel mai prost film din aceasta vara
grigore stefan
#2 -

comparatie

Hai sa fim seriosi . Filmul nu este mai slab decat articolele voastre . Sunteti niste homosexuali .

Riddick - cel mai prost film din aceasta vara
Ana
#3 -

x

si noi, fetele? tot homosexuali?

Riddick - cel mai prost film din aceasta vara
Gruia
#4 -

@ grigore stefan

:) esti simpatic
te scot la o cafea daca vrei ;)

Riddick - cel mai prost film din aceasta vara
eu
#5 -

Comentariu nou

e incredibil la cite prostii se pot uita barbatii doar ca sa vada un sfirc. adica, am fi in stare sa il ascultam pe v.d. cum se chinuie, si ne chinuie si pe noi, doar pt ca exista o sansa cit de mica sa vedem ceva la fata aia... in fine, sfircul e ciresica de pe tortul titei, deci poate chiar merita

Riddick - cel mai prost film din aceasta vara
Miky
#6 -

Film

Bai fratilor ... in primul ranf acest film dupa parerea mea este unul foarte bun ... insa trebuie sa le vezi si pe calalalte ( LOL ?) Comentatii ca prostii si spuneti ca seria riddick este proasta cand voi va uitati numai la ROMANCE si Comedii . Dupa cum se poate vedea fiecarui om ii place un gen de film... asta nu inseamna ca ce nu ne place noua E un film prost ! ( https://www.facebook.com/Riddick ) Multor oameni le place seria Riddick si Vin diesel e un actoe exceptional !

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje