Povestea jucariilor 3 (Toy Story 3)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
In puii mei, Barbie! zise Ken dezamagit de prietena lui devenita oarecum feminista convinsa.

Stiti cum de multe ori auzi ca un film de animatie pentru copii este atat de misto incat poate fi vazut de adulti fara nici un fel de regret si ca te poti bucura de el la orice varsta? Ei bine, Povestea jucariilor 3 (Toy Story 3) este mult mai bun de atat, este genial si emotionant. Si are suficiente scene si replici pe care doar adulti le pot intelege pe deplin. Dar asta nu inseamna ca cei mici vor pierde ceva.

Toy Story 3 este amuzant in sensul bun, fara poante extreme si trase de par. Si foarte emotional, o sa tii cu jucariile alea tot filmul si o sa iti para rau de ele de fiecare data cand patesc ceva rau. Mai rar sa devii atat de atasat de personajele de film, mai ales de unele din plastic.

Filmul este despre prietenie, despre schimbarile ce intervin in viata unui om in momentul in care se maturizeaza, cand trebuie sa abandoneze jucariile copilariei si sa treaca la preocupari mai serioase. De unde si dilema personajelor principale, Buzz, Woody, Jessie, Rex, domnul si doamna Potato Head si celelalte jucarii, a caror soarta este incerta atunci cand Andy, proprietarul jucariilor, se pregateste pentru plecarea la colegiu.

toy story

Optiunile lor nu sunt imbucuratoare, in pod sau la gunoi. Daca Woody este Convins ca Andy nu ii va arunca pe niciunul dintre ei pentru ca ii leaga o serie de amintiri frumoase, ceilalti nu sunt la fel de optimisti ca nu vor ajunge in tomberon, mai ales scepticul domn Potato Head.

Intr-o intorsatura de evenimente, toate jucariile ajung intr-un loc la care nici nu se gandeau, la gradinita. Unde ii asteapta Pufosul, un ursulet de plus ce miroase a capsuni, aparent amabil si prietenos cu jucariile noi. Totusi lucrurile nu sunt asa cum par, iar Woody si gasca ajung prada infantilor si prizonierii Pufosului. Singura care pare ca se descurca mai bine este Barbie care il gaseste pe Ken, facut special pentru ea, si se muta in vila acestuia :).

toy storytoy story

Ca sa nu stricam tot farmecul povestii, nu mai dam detalii. Toy Story merita vazut la cinematograf, este un film ce poate fi apreciat de aproape oricine. Chiar si dublat, pentru ca nu se pierde din farmecul replicilor si "in puii mei Barbie" suna genial.

In varianta originala vocile sunt facute de Tom Hanks (Woody), Tim Allen (Buzz), Joan Cusack (Jessie), Jodi Benson (Barbie) si Michael Keaton (Ken). Iar in varianta dublata vocile lui Ken si Barbie sunt a lui Dragos Bucur si a Danei Rogoz.2 comentarii

Povestea jucariilor 3 (Toy Story 3)
kata
#1 -

smecher

beton frate .,)

Povestea jucariilor 3 (Toy Story 3)
kata
#2 -

sbaroscan

.,)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje