Filmul Now You See Me - de ce ne-a placut si de ce merita sa-l vedeti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Trebuie sa recunoastem ca in clipa in care am vazut trailer-ul la filmul Now You See Me am fost cuceriti si ne-am propus sa mergem sa-l vedem.

Pelicula spune povestea unor agenti FBI care dau in urmarire o gasca de iluzionisti profesionisti, care-si folosesc trucurile pentru a jefui banci.

Now You See Me Now You See Me

Va spunem de pe acum ca ne-a placut - a fost fix ceea ce cautam la un film de vara - este mai bun decat ne-am fi asteptat si are doza completa de actiune si comedie, astfel inca sa iasa un rezultat bun.

Plus de asta, suntem fascinati de iluzionisti si magicieni, asa ca elementele de aceasta natura din film sunt intr-adevar impresionante si ne-au cam dat pe spate :)

Ok, sa stabilim un lucru de la bun inceput - Now You See Me nu este o capodopera cinematografica si nici nu va castiga Oscarul pentru cel mai bun film al anului, in schimb este fluent si nu te vei plicti deloc pe parcursul celor doua ore, cat dureaza.

Now You See Me Now You See Me

Scepticii nu-l vor lauda, dar nici nu credem ca intra in target, si nici cei care au mers sa vada un film de acest gen, doar pentru ca la final sa-l critice si sa spuna ca "nu a fost ceea ce se asteptau sa vada".

Now You See Me merge fix pe motto-ul - what you see is what you get - si bine face. Nu creeaza asteptari false, cum a fost spre exemplu The Great Gatsby, iar asta am apreciat cel mai mult.

Now You See Me Now You See Me

Iata alte lucruri care ne-au placut la acest film (atentie, poate contine spoilere):

- Gasca de actori buni - Morgan Freeman, Jesse Eisenberg, Isla Fisher, Woody Harrelson, Mark Ruffalo, Michael Caine, Mélanie Laurent, Elias Koteas Common, Han Soto Michael, Kelly David Warshofsky.

In general, filmele cu actori multi si recunoscuti au tendinta sa fie proaste, insa aici, acestia si-au jucat exemplar rolurile si au dat savoare actiunii.

- Trucurile de iluzionism - La un moment dat, am avut sentimentul ca filmul tinde sa aiba accente SF, insa fiecare truc in parte a fost la un moment explicat (pe modelul din Ocean's Eleven) si asa am putut intelege mai bine despre ce a fost vorba.

Now You See Me Now You See Me

- Elementele comice - Am ras mult. Woody Harrelson a fost, in opinia noastra, cireasa de pe tort. Actorul are un sarm aparte, care ne-a cucerit instant, dar sunt si multe alte situatii distractive.

- Intorsaturile de situatie - Pana in ultima clipa, filmul ne-a captat atentia si ne-a facut sa ne intrebam cum stau lucrurile de fapt. Am apreciat finalul, mai ales ca nu ne-am asteptat la asta. Dam o bila alba in mod sigur :)

- Replicile - Majoritatea dialogurilor dintre personaje sunt efervescente si haioase. Plus de asta, ne-au placut cateva citate legate de magie - First rule of magic: always be the smartest person in the room si The more you look, the less you see.

Now You See Me Now You See Me

- Faptul ca-ti insala asteptarile - De fapt, asta ne-a placut cel mai mult - Now You See Me este un film bun si amuzant pana la capat. N-are momente de lalaiala inutila si nici nu trage de poveste mai mult decat e cazul.

Per total, va recomandam sa mergeti sa-l vedeti - o sa va faca sa va simtiti bine si o sa aveti o zi mai frumoasa. Iar daca sunteti si pasionati de magicieni si iluzionisti, atunci, mai mult ca sigur o sa fiti si mai incantati :)

Trebuie sa mentionam in cronica si cele cateva scene cliseice amoroase, previzibile, dar care nu ne-au deranjat, ci au completat cursiv firul evenimentelor.

Abia asteptam sa ne spuneti si noua cum vi s-a parut.

Vezi mai multe poze aici
1 comentariu

Now You See Me - de ce ne-a placut si merita sa-l vedeti
elena
#1 -

bun filmul

Foarte bun filmul! Merita sa-l vedeti la cinema...Am insa o nedumerire: de ce este incadrat ca gen la thriller!?

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje