Men in Black 3 (IMAX 3D) - cronica de film

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Men in Black 3 vine cu atat de multe efecte speciale pe ecranul IMAX 3D, incat nu te lasa sa observi prea tare toate lucrurile care nu se leaga in scenariu. Povestile cu calatorii in timp sunt intotdeauna problematice si trebuie construite cu mare atentie. Povestea din MIB3 pare luata dintr-un comic book contrafacut. Dar, stati linistiti, acest lucru nu se simte prea tare. Nu doar efectele speciale iti distrag atentia de la povestea back in time defectuoasa, ci si jocul bun al actorilor si chimia dintre acestia.

Tommy Lee Jones este dat repede la o parte, aproape nesimtit de repede. Iar locul ii este luat de Josh Brolin, care joaca versiunea cu 40 de ani mai tanara a lui Tommy Lee Jones. Si ii iese de minune. Dar primplanul este luat de Will Smith - amuzant si carismatic, dar badass atunci cand e cazul. Dupa trei ani de pauza, Smith s-a intors cu pofta de joaca pe marele ecran, iar acest lucru se simte si se vede.

Povestea este doar un pretext pentru efectele speciale si pentru a-i da spatiu de desfasurare lui Will Smith. Pe foarte scurt: un extraterestru malefic, Boris (Jemaine Clement), scapa din inchisoarea intergalactica (unde fusese pus de agentul K) si planuieste sa distruga Pamantul, iar pentru acest lucru se intoarce in timp, in anii '60, pentru a-l omori pe Agentul K (Brolin). Agentul J il urmeaza inapoi in timp pentru a-l opri. Si astfel incepe aventura alaturi de tanarul K cu care J dezvolta o relatie mult mai buna decat cu batranul K. Atat de buna, incat extraterestri pica in plan secund.

Glumele sunt amuzante, dar nu memorabile. Efectele speciale vazute prin ochelarii de la IMAX te fac de multe ori sa tresari si sa te feresti, mai ales cand Smith face saltul in timp, de pe o cladire cu 60 de etaje (WOW!). Iar sfarsitul ne divulga un mic secret si gadila glandele lacrimogene ale celor sensibili.

All in all, Men in Black 3 este un film numai bun de o duminica seara, amuzant si relaxant. Recomandarea noastra este sa-l vedeti in IMAX 3D, la potentialul sau maxim, altfel o sa pierdeti cam 25% din ce e mai special in film.

Men in Black 3

2 comentarii

Men in Black 3 (IMAX 3D) - cronica de film
raluca
#1 -

umor exceptional

Glumele nu sunt memorabile?? Sa ma ierte dumnezeu. intr-adevar nu spune nimeni bancuri de repovestit la bere, dar umorul filmului e exceptional. asta pentru cine poate sa inteleaga. De exemplu, faptul ca Andy Warhol e prezentat ca fiind unul de-ai lor, deghizat in artist modern are un comic exceptional. si multe alte situatii de gen si mici detalii care provoaca comicul. nu te tii cu mana de burta, dar te destinde cu adevarat

Men in Black 3 (IMAX 3D) - cronica de film
sonny
#2 -

dezamagitor...

De ce era nevoie de a 3-a parte?
Din toate punctele de vedere, filmul e doar o "incercare disperata de a scoate profit". Povestea e extrem de proasta, alogica. Din primele minute pare sa iti lase impresia ca ai facut cea mai proasta alegere. Il urmaresti doar pentru ca ti-au placut primele doua parti. Si cred ca pe asta s-au bazat si ei. L-am vazut si ma rog sa nu existe si o a 4-a parte.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje