Madagascar 3: Fugariti prin Europa - cronica de film

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


Madagascar 3
ajunge sa-si poarte animalele, acelea cu crize existentiale mai complexe decat cele ale oamenilor, si prin Europa. Aceasta parte este atat de dementa, atat de rupta de realitate si atat de prosteasca incat e mai buna si decat 1 si decat 2.

Multe efecte speciale, multe acrobatii, multe urmariri ce se lasa cu orase devastate si explozii colorate, plus o serie de glume reusite, toate acestea fac din Madagascar 3 o animatie reusita, pe care o recomandam, daca vreti sa va rupeti total de realitate pret de o ora si jumatate si un bilet la cinema. 

De asemenea, este in 3D, ceea ce inseamna ca totul este mult mai spectaculos - multe dintre efectele speciale arata foarte bine in 3D. Dar sa va si povestim un pic nebunia din Madagascar 3, la limita spoiler-ului.

Alex the Lion (Ben Stiller), Marty the Zebra (Chris Rock), Melman the Giraffe (David Schwimmer) si Gloria the Hippo (Jada Pinkett Smith) incep sa se plictiseasca in Africa, mai ales ca au fost abandonati de echipa de soc formata din pinguini si maimute. Au decis ca vor inapoi in New York, la gradina zoo. Asa ca, cei patru prieteni patrupezi traverseaza Mediterana pana in Monte Carlo, unde ii gasesc pe pinguini si pe maimute facand escrocherii in cazinouri.

Din nefericire, lucrurile nu ies asa cum au fost planuite si se trezesc cu o Cruela, Chantel DuBois (Frances McDormand), pe urmele lor. Sunt salvati de un circ ambulant unde intalnesc o gramada de alte personaje interesante. Nu le trebuie prea mult timp pentru a se integra si a deveni parte din "familie". Si asa incepe spectacolul, la propriu, mai ceva ca Cirque du Soleil. Dar cu DuBois adulmecandu-le fiecare miscare...

Lui Madagascar 3 ii sta foarte bine in 3D, mai ales ca se foloseste foarte inteligent de elementele 3D si nu putine sunt momentele cand, pur si simplu, exploziile de culori neon te imbata - un lucru care cred ca se pierde in varianta 2D.

De asemenea, Madagascar 3 este un film care-i va captiva atat pe copii, cat si pe adulti, care vor uita pentru putin de toate lucrurile care-i fac pe oamenii mari sa fie mai putin copii.

Nu este cea mai buna animatie de la Dreamworks, dar Madagascar 3 nu va dezamagi. Luati copiii sau copilul din voi de mana si mergeti la cinema!

Madagascar 3

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje