Little Fockers

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
You will be The GodFocker.

Si cu aceasta replica de coada careia se agata atatea sensuri, inclusiv profanarea, am spus totul despre ultima comedie din ciclul lucrurilor de cosmar cu un cuplu relativ reusit, De Niro si Ben Stiller: Little Fockers, a treia parte din filmul cu familii ciudate. 

Little Fockers vine cu un Ben Stiller imbatranit, un De Niro batran, dar inca bun, si aduce putina savoare ludica prin prezenta pustilor, copiii lui Gaylord Focker care sunt, probabil, cele mai amuzante personaje din film. Actiunea e la fel de previzibila ca in celelalte doua filme, poantele pot fi banuite destul de repede, dar asta nu inseamna ca nu o sa razi deloc.


sursa foto: hmultiplex.ro

Desi Little Fockers e genul de film care pare sa-si fi pus scenariul la liber pentru toata lumea, reuseste sa smulga niste zambete si hahaha-uri din public. Harta si joaca de-a soarecele si pisica dintre ginere si socru e la noi culmi, una care ne pacaleste cu un fals armistitiu ca apoi sa se arda steagurile albe si sa inceapa goana si spionajul.

De Niro e la fel de circumspect si nici macar atacurile de cord nu-l fac neaparat mai soft. Gaylord prinde aripi cand i se paseaza flacara olimpica de la socru si vedem un Stiller sigur pe el, dur cu cei mici si departe de notiunea de pampalau. Bine, asta se poate datora si prezentei foarte sexi a lui Jessica Alba care face un rol perfect ca promoterita a pastilelor erectile, personaj care il vaneaza pe Gay . 


sursa foto: hmultiplex.ro

Little Fockers imprumuta putin din filmele slapstick si unele glume chiar sunt dureroase, de la scene cu seringa in penis pana la cele in care un personaj e ingropat in nisip. Din poveste nu lipsesc nici cuscrii jucati de Barbra Streisand si Dustin Hoffman, personajele obsedate de sex care sunt in continuare suficient de amuzante pentru acest film. 

Cum spuneam la inceput, pustii Fockers sunt dementiali, gemeni care nu au nicio treaba unul cu celalalt, relatie frateasca in care fetita poarta pantalonii iar baietelul cu 2 capete mai scund e lent in tot ce gandeste si face. De fiecare data, il salveaza mecla exagerat de simpatica. 


sursa foto: guardian.co.uk

Little Fockers e o comedie usoara, previzibila, cu momente penibilo-amuzante pe care poti s-o vezi in lipsa de altceva si daca vrei sa scapi de incruntari printr-o modalitate facila. Ah, si pe langa GodFocker-ul care face toti banii, pe noi ne-a mai distrat si scena in care fostul spion jucat de Robert De Niro descopera fascinantul Google.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje