I am number four

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
I am number four este un film de actiune destul de reusit si fie ca va plac efectele speciale, fie ca va place actiunea sau oamenii cu super puteri. Indiferent de "Like", filmul este unul pe care nu trebuie sa-l ratati.

John Smith (Alex Pettyfer) este un tanar venit in lumea noastra de pe o planeta ai caror locuitori fusesera ucisi, insa nici pe pamant nu scapa de urmaritorii sai. Astfel, tanarul John isi schimba mereu identitatea si se muta din oras in oras, alaturi de protectorul sau Henri (Timothy Olyphant), fiind pustiul cel nou cu un trecut misterios in toate locurile pe unde ajunge. Totusi, oraselul din Ohio ii va schimba cu totul viata. Aici isi descopera noile puteri, isi da seama de legatura pe care o are cu ceilalti tineri fugiti de pe planeta sa, simte pentru intaia oara dragostea adevarata si isi da seama ca a sosit momentul sa isi infrunte adversarii. Impreuna cu Numarul 6 si noii prieteni pe care si i-a facut, John (Numarul 4) ii infrunta pe urmaritorii sai intr-o lupta rupta din filmele cu superi eroi.

Number4 Number4
Sursa foto: hmultiplex.ro

Pentru ca filmul este unul de actiune, este normal sa aiba macar un punct slab. Prima jumatate a filmului cand totul este destul de static reprezinta partea nu chiar reusita a peliculei I am number four. O posibila explicatie ar fi ca trebuie sa cunoastem mai bine personajul sau personajele, cu felul in care acestea gandesc, fiecare dintre ei intrand intr-o anumita tipologie. Insa parca se pierde prea mult timp cu aceasta parte si la un moment dat devine oarecum plictisitor. Totusi, luptele de la final merita asteptarea si te fac sa uiti partea de inceput.

Va mai aminiti povestea lui Super Man? Eroul venit de pe alta planeta care o tot salva pe Lois Lane? Primul lucru la care te face sa te gandesti I am number four este exact un film cu Super Man, a carui poveste este cat se poate de asemanatoare cu cea a lui John. Acesta are si el super puteri si ar fi putut deveni foarte usor salvatorul lumii, lucrand ca jurnalist si purtand un costum cu un S mare pe piept pe sub haine. Insa tanarului Numar 4 nu i se ofera aceasta sansa pentru ca cei care i-au distrus planeta au venit sa-l vaneze si aici. Astfel, I am number four ne prezinta o noua varianta a povestii lui Super Man, poate mult mai realist.

 Number4 Number4
Sursa foto: hmultiplex.ro

Un alt capitol la care filmul sta bine, este cel de actiune. Inceputul si, in special, a doua jumatate a peliculei sunt intesate cu lupte si fugariri, iar efectele speciale sunt cat se poate de bine facute. Cand mainile lui John se aprind nu ai nici o secunda senzatia ca nu ar fi ceva natural, iar cainele de paza al tanarului, monstrii veverite-zburatoare, sau urmaritorii celor 9 sunt creati si ei foarte realist.
 
I am number four este un film de actiune pursange care va va tine cu sufletul la gura in unele momente, sau va va amuza in altele, insa cu siguranta este un film care trebuie vazut (mai ales ca si-a lasat loc si de continuare :) ).Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje