Genova (Summer in Genoa)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
genova
Sunt filme pe care dupa ce le vezi, ramai cu o impresie puternica si stii exact daca a fost un film bun sau nu. Apoi mai sunt si filmele precum Genova (Summer in Genoa) pe care nu stii exact cum sa le caracterizezi, pentru ca desi nu ti-au zis mare lucru, nu regreti ca le-ai vazut.

Spoiler alert!

Povestea filmului este urmatoarea: Joe (Colin Firth) impreuna cu cele doua fiice, Mary (Perla Haney-Jardine) si Kelly (Willa Holland), se muta la Genova dupa moartea sotiei sale intr-un accident de masina. Mutarea cu pricina trebuia sa tina doar o vara si sa fie terapeutic pentru toti trei. Acum, te-ai fi asteptat in timpul acestei vacante intr-un oras european 1- ca toate dramele si conflictele interne sa iasa la suprafata si sa se rezolva cu bine sau 2- ca viata lor va fi ca pe roze si impreuna vor depasi acel moment dificil din viata lor.

Ei bine, se intampla cate putin din amandoua dar foarte lent si fara un impact puternic. Filmul in sine curge cam lent si te uiti la el crezand ca in curand se va intampla ceva, ca in sfarsit se complica intriga. Dar nu, nu se intampla mai nimic. Totul este de o banalitate relaxanta, mai o cearta mica, mai un flirt, dar nimic spectaculos.

Scenariul in sine nu exceleaza pe nicaieri, promite pe alocuri ca va oferi un insight in vietile personajelor, dar fara sa ofere un final clar. Si nu e neaparat vina personajelor, carora nu le poti reprosa un joc actoricesc slab, ci doar fad. Macar filmarile sunt ok si te indeamna sa pui Genova pe lista potentialelor locuri de vacanta.

Daca dramele de familie sunt pe lista voastra de filme, atunci ar trebui sa vedeti si Genova. Altfel, cu siguranta sunt si alte filme in cinematografe.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje