Galapagos la IMAX

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Galapagos

Daca ati crescut cu Teleenciclopedia sau cu documentarele lui Jacques Cousteau sau daca v-a placut prima scufundare in efectele IMAX din Lumea din adancuri, atunci nu trebuie sa ratati cea mai noua experienta din grila IMAX: Galapagos.

Intocmai ca Lumea din adancuri, acesta este un documentar mai vechi, remasterizat si trecut prin toate procesele necesare pentru ca expeditia istorica a lui Darwin sa poata fi traita de cat mai multi si cat mai intens.

Am mai vazut nenumarate documentare despre misteriosul arhipelag si despre diversitatea biologica de aici, dar spectaculoasele efecte 3D te fac sa traiesti totul la persoana intai. Nu mai ai impresia ca ti se povesteste, ci ca esti parte din poveste.

Dupa o plimbare pe deasupra vulcanilor si printre iguanele cu aspect extraterestru ce se incalzesc pe plaje ce par rupte de pe alte planete, spectatorii sunt trimisi la 900 de metri sub apa, pe fundul oceanului, printre tuburi de lava, rechini cu cap de ciocan, morene si tot felul de alti pesti ciudati.

Galapagos nu este o experienta impresionanta doar pentru cei mici, ci si pentru cei mari, carora le place sa afle tot felul de curiozitati despre lumea marina si sa traiasca pentru cateva minute cu senzatia ca s-au aflat la doar cativa centimetri de the real thing.

Documentarul poate nu este la fel de spectaculos ca Lumea din adancuri, dar este cu siguranta unul de vazut.

Dureaza 45 de minute si este dublat in limba romana - lucru de care multi s-au plans, spunand ca vocile au fost enervante, desi peisajul te fura in asa masura incat nu prea mai dai mare importanta vocilor care nareaza actiunea.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje