Film - Kung Fu Panda 2: The Kaboom of Doom

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Kung Fu is not dead!

panda
Maestrii Kung Fu apar de acolo de unde te astepti mai putin. E o regula predata in mai toate filmele cu arte martiale; am avut maestrul betivan, maestrul orb, Keanu Reeves in Matrix si chiar si un urs panda dolofan si prostut (Kung Fu Panda). In toti "forta" este puternica... sau asta e dintr-un alt fel de film.

In orice caz, daca in primul Kung Fu Panda, simpaticul Po (Jack Black) isi primea primele centuri colorate in ale artelor martiale, in cea de-a doua parte, el trebuie sa demonstreze ca este un adevarat maestru si sa salveze Kung Fu-ul (Po: But, I just caught Kung Fu ! Shifu: And now, you must *save* it !). O misiune grea, abstracta, misterioasa, initiatica si mortala... mortal de amuzanta, vroiam sa zic. De mult nu am mai ras atat de mult la o animatie, dar pe langa faptul ca este incredibil de amuzant, Kung Fu Panda 2 este si o explozie in lant de scene de actiune foarte bune (recomandarea noastra este sa le vedeti pe "ecranul magic" de la IMAX, merita!), care te tin cu sufletul la gura pe toata durata filmului. O combinatie irezistibila!

Pe scurt, Kung Fu-ul este amenintat de un nou personaj malefic, paunul Shen (Gary Oldman), care a confectionat o arma ce ameninta nu doar artele martiale, ci si destinul intregii Chinei animate. Singurul care-l poate opri este Po, greu de crezut, cand nici legendele Kung Fu-ului nu stau in fata armei lui Shen, dar cel putin asa spune urseala. Si cu urseala nu te pui, mai ales daca e panda.

Cand maestrul Shifu (un fel de Yoda, doar ca blanos si interpretat de Dustin Hoffman) simte acest lucru intr-una din meditatiile sale, isi strange echipa de invatacei: Po, Tigress (Angelina Jolie), Monkey (Jackie Chan), Mantis (Seth Rogen), Viper (Lucy Liu), Crane (David Cross) si ii trimite sa-l infrunte pe Shen.

De-a lungul acestei calatorii, Po isi va afla si originile si odata cu acest lucru isi va gasi si pacea interioara, atat de necesara pentru a face urmatorul pas in ierarhia Kung Fu.  

In afara de povestea foarte frumoasa, amuzanta si emotionanta (cei mai sensibili sunt sfatuiti sa-si ia si un pachetel de servetele la ei), piesajele din aceasta China fictionala si desenata sunt uimitoare, fascinante, dreamy...

Tragand linie si adunand: Nu ratati Kung Fu Panda 2 pentru nimic in lume, are tot ce-i trebuie pentru a merita toti banii de bilet si este si una dintre cele mai frumoase animatii din ultima vreme. Recomandarea noastra este sa-l vedeti la IMAX, are destul de multe efecte care merita experimentate intr-un 3D cat mai bun!Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje