Fata care s-a jucat cu focul (The Girl Who Played with Fire / Flickan som lekte med elden)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
fata care s-a jucat cu focul
Fata care s-a jucat cu focul este partea a doua a trilogiei Millennium inspirata din cartile lui Stieg Larsson. Spre deosebire de primul film, Barbati care urasc femeile, aceasta este considerabil mai slaba si mai plictisitoare.

Actiunea continua din punctul in care a fost lasata in primul film. Lisbeth Salander (Noomi Rapace) isi traieste existenta linistita intr-o tara exotica pana cand se vede nevoita sa se intoarca in Suedia dupa moartea mamei sale. Mikael Blomkvist (Michael Nyqvist) este in continuare la conducerea revistei Millenium si accepta un nou caz legat de traficul de fiinte umane si prostitutie.

Vietile celor doi se reunesc in momentul in care unul din jurnalistii care lucra pentru Mikael si logodnica sa sunt omorati si Lisbeth este acuzata de uciderea acestora. Colac peste pupaza, Lisbeth este acuzata si de uciderea avocatului care se ocupa de cazul ei, deoarece nu este considerata capabila sa se descurce singura datorita trecutului ei tumultuos si al internarii intr-un spital de boli mintale.Brusc investigatia lui Blomkvist se complica si focusul trece de la traficantii de oameni, la o organizatie secreta de agenti si spioni suedezi. Pentru a demonstra nevinovatia fetei, acesta va trebui inainte sa desconspire organizatia.

Actiunea se petrece mult mai lent decat in primul film, iar rastunarile de situatie sunt mai degraba confuzante decat surprinzatoare si neasteptate. Pe de alta parte, prin intermediul flash-back-urilor ai ocazia sa vezi traumele prin care a trecut Lisbeth. Si ajungi sa intelegi de ce are un simt al dreptatii si razbunarii atat de extrem. Cand vine vorba de masuri extreme, fata cu tatauajul dragon nu se dezminte si prefera sa rezolve problemele asa cum stie mai bine, cu propriile maini.

Fata care s-a jucat cu focul se termina intr-o coada de peste, urmand ca ultima parte a trilogiei, Castelul din nori s-a sfarmat, sa raspunda la toate intrebarile adunate. Filmul merita vazut pentru ca este parte a trilogiei, dar ceva ma face sa cred ca ar putea fi sarit cu oarece succes si ca poti vedea partea a treia direct.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje