Despicable Me 2 - animatia pentru copii din care si adultii au multe de invatat

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cu mare entuziasm ne-am dus sa vedem filmul Despicable Me 2, ca niste copii mari ce suntem. Cu siguranta minionii si Gru aveau sa ne surprinda cu multe aventuri tipice lor.

Animatia, regizata de Chris Renaud si Pierre Coffin, are toate ingredintele unei comedii care sa te binedispuna, care este pe placul celor mici, dar si cei adulti au multe de invatat, pentru ca lectiile morale si cliseele nu lipsesc.

In Despicable me 2 Gru a renuntat la statutul de ticalos si s-a transformat in tatal perfect, afacerist cinstit si in burlacul care incearca cu disperare sa scape de vecina care vrea cu orice pret sa il cupleze.

Sursa foto

In timp ce doctorul Nefario impreuna cu minionii cauta formula jeleului perfect de fructe, raufacatorii au furat de la o baza de cercetare din Alaska un ser care produce mutatii si ii face pe subiecti masini de ucis.

Cum intriga nu era completa daca nu apareau si incurcaturi cum numai indragostitilor pot sa se intample, in rolurile principale ii avem pe Gru si agentul Lucy, care colaboreaza sa ii prinda pe criminali, dar intre timp se infiripa si o poveste de iubire.

Sursa foto

Nu lipseste nici fiorul dragostei adolescentine intre Margo si Antonio. Gru se transforma in tatal exagerat de protector, pentru ca instinctul ii spune ca ceva nu este in regula.

Are dreptate. Antonio este fiul ticalosului El Macho, care a furat serul si a creat din minioni o armata de terminatori.

Sursa foto

O sa va amuzati teribil de aventurile minionilor, indiferent ca lucreaza la fabricarea jeleului sau ca fac parte din armata mov, determinati sa distruga lumea.

Sursa foto

Lectiile morale si clisee din Despicable Me 2...

Frica fata de relatii are de cele mai multe ori in spate o experienta neplacuta pe care a avut-o persoana in copilarie. Uneori copiii sunt rai cu ceilalti si pot sa ii marginalizeze.

- Suferinta in dragoste o poti experimenta la orice varsta.

- Dorinta de putere te determina sa faci lucruri rele.

Sursa foto

- Dragostea vine cand nu te astepti, chiar daca te feresti de ea.

- Oricat de dur ai fi cand e vorba de familie te dai de partea binelui ca sa ii protejezi.

Concluzia

Despicable Me 2 este un film de animatie la care merita sa mergeti. O sa va distrati si o sa plecati cu zambetul pe buze de acolo.

Sfatul nostru este sa stati pana la finalul genericului pentru ca minionii sunt pusi pe sotii.

Noua ne-a placut mult si am plecat de acolo cu ferma convingere ca binele invinge pana la urma.

Despicable Me 2


Despicable Me II

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje