Calatorie 2: Insula IMAX 3D

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Calatorie 2: Insula IMAX 3D este un film de o stea si jumatate, deci, s-ar putea spune ca nu merita "calatoria" pana la cinematograf pentru a-l vedea (mai ales pe vremea asta). Totusi, exista cateva ingrediente care-l fac sa fie un film enjoyable. Acestea sunt efectele IMAX 3D, care, intre doua faze ce se vor amuzante, dar care aluneca in penibil, reusesc sa-ti creasca un pic nivelul adrenalinei si sa te transpuna in lumea de parc de distractii de pe Insula misterioasa. Dar asta-i tot...

Pentru fanii Jules Verne, flimul este o adevarata blasfemie. Daca va numarati printre ei, o sa va enerveze la maxim modul grosier in care este expediata si exploatata povestea din romanul lui Verne. Unde mai pui ca in afara de simpaticul si zambaretul The Rock, toate personajele sunt de-a dreptul enervante.

Intr-o coaja de nuca, caci mai mult nici nu se poate: Sean Anderson (Josh Hutcherson) un pustan de-a dreptul iritant de emancipat si teribilist, primeste un mesaj codat  de pe o insula misterioasa care nici n-ar trebui sa existe. In secunda urmatoare, pleaca la plimbare impreuna cu tatal sau vitreg (The Rock) pentru a gasi insula: un loc plin de forme de viata ciudate, vulcani ce scuipa aur si multe alte nebunii la care viseaza orice baietel de 12 ani. Echipei i se alatura si Luis Guzman si uratica Vanessa Hudgens. Pentru o mica idila intre minori.

De fapt, filmul este adresat in special copiilor, care sunt usor de fraierit cu niste efecte speciale. Dar nici reteta de film in care alergatura tine 90 de minute, alaturi de o fata pe care o placi si pe care incerci s-o feresti de soparle uriase, vulcani sau pasari colibri cat un Boeing, nu e de aruncat... atunci cand vine vorba de pustani de 12 ani.

Dar ce s-o mai lungim, aruncati niste Avatar, un pic de Jurassic Park si niste Spy Kids, amestecati bine si serviti condimentat cu niste efecte reusite in IMAX 3D si gata: Journey 2.

De vazut doar daca vreti sa va duceti copilul la cinema, pentru copilul din voi exista filme mai bune, tot la IMAX 3D.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje