Video-ul care prezinta momentul in care Jennifer Garner s-a indragostit de Ben Affleck

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Jennifer Garner si Ben Affleck si-au anuntat divortul dupa 10 ani de casnicie (ei avand impreuna trei copii), iar vestea a creat multa valva in showbiz-ul international.

Cu toate astea, lucrurile nu au stat rau atunci cand a inceput totul, iar Jesse David Fox, jurnalista la vulture.com, a analizat fix momentul in care Jennifer s-a indragostit de actor.

Totul a inceput in cadrul show-ului Dinner for Five (show live organizat de Jon Favreau, unde actori si regizori erau invitati sa ia cina impreuna).

1.png

Garner, Affleck si toata gasca din Daredevil a fost invitata la masa, iar Jesse a fost cea care a observat clipa in care Jennifer s-a amorezat.

Episodul a fost difuzat in ianuarie 2003, cand Ben inca era intr-o relatie cu Jennifer Lopez, iar Garner era inca casatorita cu Scott Foley; cei doi si-au anuntat despartirea la doua luni dupa ce emisiunea a fost difuzata.

2.jpg

Iata trei momente care confirma faptul ca actrita s-a indragostit de Ben:

1. Primul este atunci cand Affleck vorbeste despre fruntea mare pe care o are, clipa in care Garner se plesneste si ea peste frunte pentru a demonstra ca este la fel. Garner zambeste frumos, insa Ben o descurajeaza. In timpul conversatiei, Kevin Smith face misto de Affleck, iar Garner (minutul 16:10) incepe sa-i ia apararea.

2. Aici Garner vorbeste despre cum a obtinut rolul Elektrei si-i arunca o privire atat de frumoasa lui Ben, plina de afectiune si recunostinta, incat putem sa o simtim pe pielea noastra.

3. Cu toate astea, toate palesc in fata ultimei imagini (minutul 21:02). Jesse David Fox sustine ca fix acesta este momentul in care Jennifer s-a indragostit de el, iar la cum il priveste, nu putem sa nu fim de acord.

Ce pacat ca lucrurile frumoase nu sunt facute sa dureze, nu?
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje