Top 5 filme care o sa te faca sa ai o parere mai buna despre tine inainte de sarbatori

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Se apropie Pastele, ceea ce inseamna o mare reuniune de familie in care, la un moment dat, dupa ce se trece peste politeturi, o sa fii pus la zid cu tot felul de intrebari gen "te vezi cu cineva", "cum merge la job", "cand te casatoresti", " merge bine cu arta". E o inlantuire de fel de fel de provocari si comparatii care o sa te faca sa simti ca nu te ridici la nivelul asteptarilor familionului.

Pentru asta, am pregatit o lista de filme cu personaje care nu sunt ok deloc, cu scopul de a ne ridica self esteem-ul inainte de inspaimantatoarea intalnire.

Leaving Las Vegas - Nicholas Cage, ramas fara job, se duce in Las Vegas ca sa se sinucida cu alcool si se indragosteste de o prostituata. E uimitor de poetic, cu un final empowering de trist. Un film care o sa-ti faca cele mai crunte betii sa para iesiri la Cico.

Naked in regia lui Mike Leigh e despre doi barbati obsedati sexual, unul activ-violent, altul pasiv-ratacitor. Un film care o sa-ti faca kink-urile si sex drive-ul sa para mediocre.

Barfly de Barbet Schroeder cu Mickey Rourke si Faye Dunaway, despre viata lui Charles Bukowski, o combinatie de alcool, durere si singuratate care o sa faca pasca sa intre fara remuscari.

Bad Lieutenant din '92, in regia lui Abel Ferrara cu Harvey Keitel, un film care o sa te faca sa te simti mai putin vinovat ca ai stat prea mult pe Facebook la munca.

Drugstore Cowboy - Gus Van Sant  il transforma pe Matt Dillon in cosmarul oricarei mame. Daca ti s-a parut ca ai fost un vandal netrebnic atunci cand ai lasat sa-ti sufle vantul mucul de tigara, filmul asta o sa te faca sa te simti demn de prima banca.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje