Top 5 filme care o sa te faca sa ai o parere mai buna despre tine inainte de sarbatori

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Se apropie Pastele, ceea ce inseamna o mare reuniune de familie in care, la un moment dat, dupa ce se trece peste politeturi, o sa fii pus la zid cu tot felul de intrebari gen "te vezi cu cineva", "cum merge la job", "cand te casatoresti", " merge bine cu arta". E o inlantuire de fel de fel de provocari si comparatii care o sa te faca sa simti ca nu te ridici la nivelul asteptarilor familionului.

Pentru asta, am pregatit o lista de filme cu personaje care nu sunt ok deloc, cu scopul de a ne ridica self esteem-ul inainte de inspaimantatoarea intalnire.

Leaving Las Vegas - Nicholas Cage, ramas fara job, se duce in Las Vegas ca sa se sinucida cu alcool si se indragosteste de o prostituata. E uimitor de poetic, cu un final empowering de trist. Un film care o sa-ti faca cele mai crunte betii sa para iesiri la Cico.

Naked in regia lui Mike Leigh e despre doi barbati obsedati sexual, unul activ-violent, altul pasiv-ratacitor. Un film care o sa-ti faca kink-urile si sex drive-ul sa para mediocre.

Barfly de Barbet Schroeder cu Mickey Rourke si Faye Dunaway, despre viata lui Charles Bukowski, o combinatie de alcool, durere si singuratate care o sa faca pasca sa intre fara remuscari.

Bad Lieutenant din '92, in regia lui Abel Ferrara cu Harvey Keitel, un film care o sa te faca sa te simti mai putin vinovat ca ai stat prea mult pe Facebook la munca.

Drugstore Cowboy - Gus Van Sant  il transforma pe Matt Dillon in cosmarul oricarei mame. Daca ti s-a parut ca ai fost un vandal netrebnic atunci cand ai lasat sa-ti sufle vantul mucul de tigara, filmul asta o sa te faca sa te simti demn de prima banca.
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Unde va place sa vedeti filme 3D in Bucuresti?
|Rezultate|Alte sondaje