Sony ii ofera 150 de milioane de dolari lui Daniel Craig pentru a reveni in pielea lui James Bond

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pentru a se reintoarce in rolul spionului James Bond, Sony i-a oferit actorului britanic Daniel Craig suma de 150 de milioane de dolari, pentru ca acesta sa mai joace in urmatoarele 2 filme ale seriei. 

danielcraig-large_trans__5yQLQqeH37t50SCyM4-zeERf_Wk3V23H2268P_XkPxc.jpg

Desi pana de curand parea ca nu mai exista nicio sansa ca Daniel Craig sa revina ca Bond, se pare ca banii ar putea sa-l faca sa se razgandeasca. Aparent, Sony a venit cu aceasta oferta deoarece se vrea o tranzitie lina catre un succesor mai tanar al agentului pe termen lung.

Toată lumea ştie cât de adorat este de producătorii executivi, iar ideea de a-l pierde într-un moment atât de crucial pentru franciză nu este o opţiune, din punctul de vedere al şefilor. Vor sa mai filmeze doua filme, care vor fi facute practic spate-in-spate, de preferat cu Daniel in rolul lui 007, inainte de a preda stafeta figurativ altcuiva, pentru un al treilea film, care va marca inceperea unei noi ere”, a declarat o sursa pentru revista Radar.

bond_3235796b.jpg

De la lansarea ultimului film cu Bond, Spectre, au existat multe speculatii in ceea ce priveste actorul care ii va da viata agentului 007. Printre actorii carora li s-a "atribuit" rolul se numara: Idris Elba, Tom Hiddleston, Aidan Turner, James Norton si Michael Fassbender.

Daniel Craig a jucat pana acum in 6 filme ale seriei James Bond.Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje