Robert de Niro va juca rolul Papei intr-un film despre scandalurile Bisericii Catolice

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Robert de Niro va intra in pielea lui Papa Pius al XI-lea pentru un film a carui poveste este bazata pe scandalul rapirii unui copil de 6 ani, in care a fost implicata Biserica Catolica.

Filmul in care va juca de Niro va rivaliza cu ”Edgardo”, in regia lui Steven Spielberg, care va fi inspirat din acelasi scandal. Aparent, Spielberg trebuia sa realizeze filmul impreuna cu producatorul Harvey Weinstein, dar dupa ce intelegerea dintre cei doi s-a rupt, Weinstein a ales sa produca un film rival. Cel care va regiza filmul care il va avea ca protagonist pe Robert de Niro este Baltasar Kormakur, cunoscut pentru filmul ”Everest”.

685692615814340065_10207068507900190_1278669648_o.jpg

Actorul care il interpreteaza pe Papa Pius al XI-lea in filmul lui Spielberg este Mark Rylance. Filmul lui Weinstein este bazat pe o nuvela despre cazul lui Mortare, "The Kidnapping Of Edgardo Mortara", scrisa in 1997 de David Kertzer. Scenariul adaptat va fi scris de Jeremy Brock, cel care a scris scenariul pentru "The Last King Of Scotland"

Filmarile vor incepe in luna ianuarie. Filmul lui Spielberg il va avea protagonist pe Oscar Isaac, in rolul lui Mortara, si se va concentra pe viata sa la maturitate, in timp ce filmul lui Weinstein prezinta rapirea in sine.

robert-de-niro-sam-ace-rothstein-casino.jpg

Abia asteptam sa vedem cum Robert de Niro va trece de la rolurile de gangster care l-au facut faimos la cel de Papa.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje