Recomandarile Netflix pentru Sfântul Ion

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

După Revelion, sărbătorim și Sfântul Ion cu Netflix

Cu toții ne resimțim după această perioadă a sărbătorilor, în care ne-am distrat cu sau peste măsură și am făcut muuuuult binging. Dar iată că a venit și Sfântul Ion, așa că motivele de petrecere nu se opresc aici.
Așadar, în loc de clasicul ”La mulți ani”, le dăruim tuturor sărbătoriților o listă plină cu seriale și filme de pe Netflix, care au legătură cu această zi de nume. O listă în care se regăsesc actori, regizori sau personaje Ioni sau Ioane. La mulți ani și din partea noastră!

John Mulaney: The Comeback Kid

John_Mulaney_The_Comeback_Kid.jpg

Fermecător și spiritual,John Mulaney, fostul scenarist de la „Saturday Night Live” tratează cu ironie subiecte precum căsnicia, copiii și întâlnirea sa cu Bill Clinton.

Joan Didion The Centre Will Not Hold

Un documentar regizat de Griffin Dunne, nepotul legendarei scriitoare Joan Didion care reflectează asupra carierei sale remarcabile și a luptelor ei lăuntrice.

American Crime Story The People v. O.J. Simpson

American_Crime_Story_The_People_v__O_J__Simpson.jpg

Procesul lui O.J. Simpson pentru dublă omucidere este transpus pe peliculă atât din perspectiva acuzării, cât și din cea a apărării. Unul dintre personajele principale este jucat de însuși John Travolta.

Charlie and the Chocolate Factory

Charlie_and_the_Chocolate_Factory.jpg

Johnny Depp joacă rolul excentricului Willy Wonka, care deschide porțile fabricii sale de dulciuri pentru cinci copii norocoși. Aici ei vor afla secretele din spatele acelor dulciuri uimitoare.

Sherlock

În această abordare nouă a îndrăgitelor mistere ale lui Sir Arthur Conan Doyle, excentricul detectiv caută indicii în Londra modernă alături de partenerul său, John Watson.

Rambo

Guvernul nu reușește să acționeze în numele misionarilor captivi, așa că John Rambo, fost soldat în ”Beretele Verzi”, își lasă traiul tihnit și trece la acțiune.

Gringo: The Dangerous Life of John McAfee

Gringo_The_Dangerous_Life_of_John_McAfee.jpg

Magnatul tech John McAfee a făcut milioane cu aplicația sa antivirus. Acum a devenit cunoscut prin stilul său de viață bizar și scandalos.

Chasing Trane

Chasing_Trane.jpg

Un documentar cu interviuri, opinii și filmări de arhivă care dezvăluie modul în care evenimentele istorice au conturat stilul muzical al lui John Coltrane.
John & Jane

Răspund la telefoane din America și trăiesc în India. Sunt atât de surmenați încât pierd contactul cu realitatea.1 comentariu

Recomandarile Netflix pentru Sfântul Ion
Ana
#1 -

Comentariu nou

* Sfântul Ioan

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje