Programul complet al Astra Film Festival 2018

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Editia 2018 a Festivalului International Astra Film Sibiu (15-21 octombrie) cuprinde peste 400 de evenimente cinematografice, care se vor desfasura timp de 7 zile in 9 spatii special amenajate in centrul istoric al orasului.

Programul include peste 100 de filme de non-fictiune, 8 discutii panel, intalniri cu profesionisti din industrie, concerte live si peste 60 de sesiuni de Q&A cu realizatori romani si straini prezenti la Sibiu.

1.jpg

Biletele pentru toate evenimentele Astra Film Festival 2018 se pun in vanzare astazi, 3 octombrie, atat online, pe site-ul www.eventbook.ro, precum si in reteaua librariilor Humanitas din intreaga tara.

Un ghid complet pentru achizitionarea de bilete si abonamente, programul casieriilor si accesul in salile de proiectie si evenimente, este disponibil aici.

Programul complet al Festivalului Astra Film 2018 poate fi consultat si descarcat aici.

Editia a 25-a a Festivalului International Astra Film Sibiu aduce si anul acesta in Romania unele dintre cele mai importante si premiate productii de non-fictiune, printre care Sand and Blood (Regia Matthias Krepp si Angelika Spangel), castigatorul premiului Silver Eye la Jihlava IDFF si al Premiului Juriului la Kiev Human Rights Documentary Film Festival; Tanzania Tranzit (Regia Jeroen van Velzen), Best Cinematography in a Documentary Film la Tribeca Film Festival; Yvonne (Regia Tommaso Perfetti), Solving My Mother (Regia Ieva Ozolina), Night (Regia Steffan Strandberg) si Easy Lessons (Regia Dorottya Zurbó). Realizatorii acestor filme vor fi prezenti la Sibiu, unde vor participa la sesiuni de Q&A dupa proiectiile filmelor.

2.jpg

Un numar record de 51 documentare vor avea premiera la AFF 2018.Patruzeci de productii vor avea
premiera nationala.

Concerte live cu nominalizatii la Grammy The Tiger Lillies, in deschiderea Festivalului, cu Dan Basu, ca VJ intr-un concert imersiv in DOM, si alti invitati-surpriza, precum si un spectacol de teatru documentar – Jurnal de Romania: Constanta, de Carmen Vidu – completeaza programul bogat si divers al Astra Film Festival 2018.

Astra Film Festival a atras constant atentia industriei asupra artei filmului de non-fictiune, sprijinind dezvoltarea genului si deschizand noi orizonturi pentru realizatori. Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje