Pe 16 mai se deschide un cinema drive-in la Snagov

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pe 16 mai 2020 se deschide un cinema drive-in la Snagov, în nou lansatul Event Park, primul spațiu în aer liber pentru evenimente desfășurate în condiții de maximă siguranță adaptate contextului actual.

Cele peste 6 hectare din cadrul Lagoo Snagov vor găzdui seri de cinema drive-in, concerte în aer liber și evenimente care respectă conceptul de distanțare socială.

Primul eveniment găzduit de Event Park va avea loc pe 16-17 mai. Două seri de film în cele mai sigure condiții vor fi oferite celor care vor veni cu mașinile, interacțiunea umană fiind minimă.

Vor rula două filme, de la ora 19:30 și de la ora 22:00, pe un ecran led de mari dimensiuni (144mp), mai precis 16x9m, iar sonorizarea va fi realizată printr-un sistem audio performant, care va permite redarea sunetului la boxele mașinilor sau alte dispozitive, tocmai pentru ca toți participanții să se bucure de o experiență similară în cinema drive-in.

Ce înseamnă condiții de maximă siguranță? Organizatorii precizează următoarele: „Achiziționează online biletul și ai inclus în preț popcorn și o băutură răcoritoare. Te deplasezi până la Event Park cu autoturismul personal. Îți poți comanda online în timpul filmului o gustare, care va fi livrată în cele mai sigure condiții. Urmărești filmul din confortul propriului autoturism și într-un spațiu natural, între pădurea și lacul Snagov”.

Biletele vor putea fi achiziționate în curând online. Mai multe detalii legate de organizarea evenimentelor vor fi publicate pe pagina de Facebook a Lagoo Snagov.

Sursa1 comentariu

Pe 16 mai se deschide un cinema drive-in la Snagov
nehasharma
#1 -

great post
I am glad to found this amaizng article lots of informative information you share with us, keep it up. Mumbai Escorts Service

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Filme


Cinefili

Star Wars: The Last Jedi?
|Rezultate|Alte sondaje